Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Giovanni Becali, despre scandalul Prunea - Bratu: "A fost inițiativa jucătorilor"










Florin Prunea și Florin Bratu s-au certat în direct la TV, în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport 1, pe 22 decembrie, iar Giovanni Becali a încercat să explice acum acuzațiile oficialului de la Dinamo.

Giovanni Becali a vorbit pe larg despre episodul menționat de Florin Prunea, petrecut într-un cantonament la Cluj-Napoca: "N'Doye a fost învoit, a plecat, iar ceilalți trebuiau să fie în camera la 23:30. Cu toate că a doua zi trebuiau să vină la București, nu mai aveau meci. M-au sunat și au zis: <<Bre, nea Giovanni, nu mai suportăm. Ne-am hotărât să venim toți la București>>. Erau cinci, șase, nu era unu. Între timp, doi s-au sucit.

Au venit numai patru, pe care a trebuit să-i apăr. Asta a fost toată discuția. Prunea era director sportiv atunci. A fost inițiativa jucătorilor. Am zis: <<Bă, dacă ați hotărât asta, eu vă apăr>>. Pe cei care s-au sucit nu i-am mai apărat. Am vorbit la 1 noaptea, am închis telefonul și le-am zis să vină. A doua zi au venit doar patru. Pe ceilalți doi nu i-am apărat.

Claudiu Niculescu a rămas pedepsit pentru că s-a sucit. Știe el de ce. Nu a făcut cum a vrut grupul. Și cu toate astea, l-am salvat pe Claudiu Niculescu. L-am dus la Genoa, i-am găsit echipe aici, am trecut peste", a spus Giovanni Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Dinamo, la un pas de un nou play-out
Dinamo a pierdut ultimul meci al anului calendaristic, de la Botoșani, scor 1-0. Alexandru Cîmpanu a înscris unicul gol al partidei, în minutul 90, și a diminuat șansele ”câinilor” pentru un loc de play-off la finalul sezonului regular.

”Câinii” au nevoie de o minune pentru a se clasa în primele șase echipe ale campionatului. Aceștia au 28 de puncte și sunt la cinci puncte de Gaz Metan, ocupanta ultimului loc de play-off, care va încheia anul calendaristic acasă, cu Viitorul.

VIDEO Giovanni Becali explică episodul adus în discuție de Florin Prunea, care îl acuză pe Bratu că a trădat Dinamo






sursa: www.digisport.ro

Comentarii