Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florentin Petre îl pune la zid pe Negoiță: "A spus 'da' și nu s-a făcut nimic. L-am avertizat pe Prunea"











Dinamo e la un pas să joace din nou în play-out, iar Florentin Petre spune că fosta sa echipă a ajuns aici din cauza unor decizii de-a dreptul inexplicabile. În prezent antrenor la Dacia Unirea Brăila, Florentin Petre spune că pe Negoiță l-au ajuns greșelile din trecut.

Florentin Petre a vrut să pună bazele unui proiect sănătos la Dinamo, dar Ionuț Negoiță și-a văzut interesul: "Problemele actuale ale clubului s-au făcut în timp. Acum cinci ani, eu și nea Cornel Țălnar am stat de vorbă cu domnul Negoiță. I-am explicat niște lucruri pur fotbalistice, cam ce am vrea să facem noi. Noi știm foarte bine ce înseamnă Dinamo. I-am explicat cam ce ar trebuit făcut ca să fie bine pentru club, s-a zis <<da, da>>, dar nu s-a făcut nimic.

Dinamo e un club mare de tot. Eu știu ce înseamnă Dinamo. S-a pierdut spiritul acela, mentalitatea de învingător. La Dinamo se cere altceva. Pentru noi, locul 2 nu exista. Dinamo a pierdut trei generații de copii, care puteau să formeze un nucleu extraordinar de bun. S-au gândit că profitul ăsta mic, pe care îl au în ultimii ani, e mai benefic decât să-l vinzi pe Man cu 10 milioane, să aștepți ofertă pentru Coman. Sunt chestii pe care eu nu le-am înțeles", a spus Florentin Petre, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.



Petre îi apără pe Dănciulescu și Prunea
Ionuț Negoiță i-a tăiat pe Prunea și Dănciulescu de pe lista de cantonament, iar Florentin Petre nu înțelege cum e posibil așa ceva: "În momentul în care vinzi un jucător, n-ai cum să nu anunți antrenorul, președintele... De ce îi ai acolo pe oamenii ăia? Pentru poze? La marketing sunt numărul 1. Băi, oameni buni, are Dănciulescu meciuri câte antrenamente au unii de pe acolo. N-ai cum să nu-i ceri părerea omului. Sunt chestii pe care nu le înțeleg.

Eu l-am avertizat pe Florin Prunea. El s-a uitat mirat la mine.Fotbalul nu poți să-l joci dacă stai în fața televizorului. Noi l-am jucat, îl știm", a încheiat Petre, la Digi Sport Special.

Dinamo pleacă pe 13 ianuarie în cantonament
Dinamo se va deplasa tot în Spania, la Benahavis pentru cantonamentul din această iarnă. Baza de pregătire a dinamoviștilor este la aproximativ 22 de kilometri de Marbella. Krasnodar este cel mai ”sonor” nume de pe lista echipelor cu care ”câinii” vor juca în perioada de pregătire.

Dinamo - Dynamo Dresda (Germania)
Dinamo - Bochum (Germania)
Dinamo - Osijek (Croația)
Dinamo - Krasnodar (Rusia)
Dinamo, la un pas de un nou play-out
Dinamo a pierdut ultimul meci al anului calendaristic, de la Botoșani, scor 1-0. Alexandru Cîmpanu a înscris unicul gol al partidei, în minutul 90, și a diminuat șansele ”câinilor” pentru un loc de play-off la finalul sezonului regular.

”Câinii” au nevoie de o minune pentru a se clasa în primele șase echipe ale campionatului. Aceștia au 28 de puncte și sunt la cinci puncte de Gaz Metan, ocupanta ultimului loc de play-off, care va încheia anul calendaristic acasă, cu Viitorul.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii