Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Pleacă și Deian Sorescu! Ionuț Negoiță a dat undă verde












Ionuț Negoiță a dat undă verde și pentru vânzarea lui Deian Sorescu, iar jucătorul ar putea ajunge în acest mercato în Turcia, Grecia sau liga secundă din Germania. Prețul cerut de roș-albi: 500.000 euro.

Taraba de la Dinamo se extinde pe zi ce trece, iar următorul nume scos la mezat este Deian Sorescu. Sosit în Ștefan cel Mare în aprilie 2018, de la ASU Poli Timișoara, mijlocașul nu i-a costat nimic pe "câini" la venire, fiindcă se afla în ultimele 6 luni de contract.

Roș-albii i-au suportat doar salariul, 60.000 de euro pe sezon, iar patronul Ionuț Negoiță a dat deja liber la negocieri pentru vânzarea lui! "Cu 500.000 de euro îl poate lua oricine e interesat", spun surse dinamoviste.


CRAIOVA ȘI CFR AU SPUS "PAS"
Jucătorul ar fi fost oferit inclusiv Craiovei și lui CFR Cluj. Oltenii și ardelenii n-au intrat însă în negocieri, fiind acoperiți pe postul lui Sorescu.

Prin urmare, în momentul de față ar exista doar varianta cedării peste hotare a fotbalistului, iar mutarea poate fi o chestiune de zile. Asta pentru că Sorescu e deja pe radarul unor formații din Turcia, Grecia și Germania (liga secundă).

"O ofertă clară poate apărea în orice moment, cluburile știu deja situația jucătorului", explică aceleași surse.

700.000 de euro
e cota actuală a lui Sorescu pe portalul de specialitate transfermarkt.de





sursa: www.gsp.ro

Comentarii