Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






PERO PE 9, BRITO POATE NU MAI VINE










Toți jucătorii dinamoviști sunt acum sub comanda lui Dusan Uhrin, mai puțin Slavko Perovici și Brito. Sârbul urmează să sosească mâine la București și se va prezenta la Săftica. În schimb, roș-albii speră să scape de mijlocașul din Capul Verde, care a strâns un assist în cele 5 meciuri jucate pentru "câini". 

Fotbalistul de 32 de ani a primit învoire mai multe zile pentru a-și rezolva o plecare din Ștefan cel Mare, mijlocașul fiind în tratative cu diverse echipe. 

RISCURILE PLAY-OUT-ULUI
Managerul general al clubului, Florin Prunea, spune că Dinamo este într-o situație delicată, la 7 puncte de ultimul loc de play-off: "Trebuie să ne agățăm cu dinții de cele patru jocuri din sezonul regulat și de Cupa României. De la locul 7 în jos până la locurile retrogradabile vor fi 4 puncte după înjumătățire. Toate echipele din play-out se vor bate pentru evitarea retrogradării, toate!

Obiectivul important al clubului este obținerea licenței. Nu sunt foarte mulți bani de pe urma transferului lui Nistor, iar băieții de la echipă trebuie să-și primească foarte repede salariile. Așteptăm un semnal din partea cealaltă. Cu domnul Negoiță ne-am urat "La mulți ani" prin mesaje, de Sărbători. Mă deranjează că nu sunt consultat, normal, trebuie să mă obișnuiesc".




sursa: www.gsp.ro

Comentarii