Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Mircea Rednic: ”Sunt dinamoviști până la bani. Eu sunt gata să investesc la Dinamo”












Mircea Rednic (57 de ani) a fost numit în această iarnă antrenor la Poli Iaşi, dar subiectul Dinamo îl stârneşte în continuare. "Puriul" s-a dezlănţuit, pur şi simplu, la adresa celor de acolo.

Înainte să plece în cantonament cu echipa, Rednic a vorbit cu presa, iar când a fost întrebat dacă Dinamo va intra în faliment, tehnicianul nu s-a mai abţinut. Fără să dea nume, Rednic i-a criticat în termeni duri pe cei care conduc destinele clubului. 


"Eu sunt antrenorul echipei Poli Iaşi. Întrebaţi-i pe bărbaţii care au rămas acolo! Muierile au plecat şi au rămas bărbaţii. Întrebaţi-i pe ei! Ar fi bine ca fiecare să îşi vadă de treabă. Toţi ăştia pe care îi băgaţi în sondaje sunt dinamovişti până la bani. Când îi întrebaţi dacă renunţă la salarii, s-au albit. Toţi suntem dinamovişti, dar când trebuie să ajutăm concret nimeni nu o face. Eu am făcut-o. Am făcut-o tot timpul şi sunt dispus să investesc la Dinamo", a declarat Mircea Rednic. 

Astfel, "Puriul" a rămas cu sufletul în "Ştefan cel Mare", chiar dacă în vară nu a plecat în cele mai bune condiţii de la Dinamo. Totuşi, în aceeaşi notă ironică, a spus că nu poate salva Dinamo: "Ştiţi ce reprezintă Dinamo pentru mine. Am fost şi sunt cu sufletul acolo, dar nu în orice condiţii. Sunt alţii care salvează Dinamo din vorbe".




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii