Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Handbaliştii lui Dinamo s-au apucat de K1










Handbaliştii de la Dinamo se pregătesc intens pentru reluarea campionatului. Au luat lecţii de box de la Ciprian Sora.


"Ca în orice sport, e vorba de disciplină. Mai ales la voi, care sunteţi nişte munţi de oameni, dacă nu aveţi disciplină şi vă apucaţi să împărţiţi în stânga şi în dreapta nişte aruncări la poartă, e grav, nu?" , a fost unul dintre sfaturile lui Ciprian Sora.

Mousavi a fost cel mai implicat. L-a avut partener chiar pe căpitanul echipei. Savenco a simţit din plin entuziasmul colegului său: "Are 2 metri, aproape 120 de kilograme, e normal să simţi şi o palmă, nu trebuie să dea un pumn".

Dinamoviştii se gândesc deja şi la "dubla" decisivă cu Sporting, din play-off-ul pentru optimile Ligii Campionilor. Anul trecut, portughezii i-au eliminat pe alb-roşii în aceeaşi fază. Primul meci se va juca pe 22 februarie, în Portugalia, iar returul va avea loc pe 1 martie, în Sala Dinamo. 

"Acolo este meciul decisiv, ceea ce va însemna Dinamo pe viitor, meciul de la Lisabona. Şi noi suntem mai tari, dar şi ei s-au întărit. ŞI ei vor să meargă mai departe, dar sperăm să mergem noi anul acesta" , a mai spus Savenco.






sursa: www.telekomsport.ro


Comentarii