Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






VIDEO | Dinamo şi-a prezentat transferurile











Dinamo şi-a prezentat transferurile efectuate în această iarnă. Valentin Lazăr (Ümraniyespor), Kristian Kostrna (Dunajska Streda), Lukas Skovajsa (Trencin) şi Szabolcs Kilyen (FC Viitorul, împrumut) sunt fotbaliştii alături de care Duşan Uhrin speră să ducă echipa în play-off.

"Mă prezentaţi a treia oară, de câte ori vreţi să mă prezentaţi?" , a glumit Vali Lazăr, care apoi a continuat: "Noi avem un obiectiv, ei cred că în mare parte şi-au îndeplinit obiectivul, acela de a fi în play-off, pentru noi important e să o luăm pas cu pas, ne gândim doar la meciul ăsta, să câştigăm şi după vom vedea ce va fi.


Cred că avem jucători de valoare, altfel nu cred că mă întorceam. Uitându-ne în clasament, e greu să te uiţi, dar sper în astea patru meciuri să dăm tot şi în cazul în care vom câştiga primul meci, apoi vom vedea cum vom aborda următoarele trei. Am plecat într-un moment bun al meu, am plecat pentru a-mi realiza familia, într-un campionat nu foarte puternic, dar bine financiar, m-am întors într-un moment greu, puteam să aleg altă echipă sau puteam să mai stau în Turcia pentru că mai aveam un an jumătate contract".

"Este a treia zi aici pentru mine, este bine pot spune, mă bucur că am venit aici şi sper să facem o treabă bună. Îmi doream să ajung la o echipă de tradiţie, cu asemenea galerie şi suporteri, nu pot decât să mă bucur de lucrul ăsta şi să profit de şansa primită. Este, pot spune, un vis împlinit să pot juca un derby, cel mai mare din România, şi mă bucur de lucrul acestas" , a spus Szabolcs Kilyen.

"Mă simt foarte bine şi de-abia aştept să joc pentru Dinamo. Voi da totul pentru echipă şi cred că vom avea succes. Ştiam că Dinamo a fost un club de mare succes. Istoria este una bună şi cred că este posibil să jucăm în play-off. Am mai jucat şi cu FCSB, primul meci, deşi a fost unul bun pentru noi, am pierdut cu 2-0, iar în al doilea am câştigat cu 3-2, am jucat foarte bine. Dar nu am mers mai departe în Champions League. Mi-aduc aminte de un jucător pe nume Popa. E un jucător bun, dar se poate şi mai bine" , a spus Lukas Skovajsa.

"Am fost foarte fericit să ajung la Dinamo, este un club mare, cu o istorie în spate, până acum totul este bine, m-am întâlnit cu colegii, antrenorul, deci totul e bine. Ştiu că este un derby de tradiţie. Steaua este un club mare, Dinamo la fel, fanii sunt înnebuniţi după astfel de meciuri aşa că sper se va juca pe un stadion mare, Arena Naţională şi va fi un meci pe măsură" , a declarat Kristian Kostrna.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii