Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuţ Negoiţă l-a atacat indirect pe Gigi Becali: "Oamenii puternici nu au nevoie să demonstreze că sunt puternici”









Ionuţ Negoiţă a explicat motivul pentru care a apărut mult mai rar în media în ultimii ani şi l-a atacat indirect pe patronul FCSB-ului, Gigi Becali.

"Nu sunt genul de tătuc, de one-man-show, care să taie, să spânzure și să apară la TV mereu. Oamenii puternici nu au nevoie s-o arate.

Am o vorbă despre asta: «Când ești mic, dă-te mare. Când ești mare, nu e nevoie să faci asta». Eu am renunțat la luptă acum doi ani, apar foarte rar la televizor și doar pentru a lămuri unele lucruri”, a declarat patronul lui Dinamo pentru Gazeta Sporturilor.

Ionuţ Negoiţă a analizat perioada petrecută la Dinamo
Negoiţă a dezvăluit plusurile şi minusurile perioadei în care a condus clubul din Ştefan cel Mare.


"Sunt mulțumit pentru faptul că am reușit să salvez o echipă aproape de faliment. În plus, am ținut în viață un club mai bine de şapte ani, aceasta este o altă realizare.

Dar nu sunt mulțumit de faptul că n-am reușit să fac performanță. Am analizat fenomenul și am ajuns la concluzia că e nevoie de mai mult, dar eu nu sunt dispus să fac asta. Am atins niște limite, apoi am ridicat mâna și am spus că nu mai pot.

E foarte greu să reziști în fotbal dacă ai unele principii și un caracter OK. Trebuie să ai nervii foarte tari ca să reziști în fața tuturor atacurilor. Toată lumea e săpată și subminată, e o muncă foarte grea. Am avut în această perioadă și niște oameni de calitate lângă mine, dar nu am avut prea multe opțiuni de unde să aleg astfel de oameni”, a mai spus Ionuţ Negoiţă.

Dinamo a câştigat doar Cupa Ligii cu Ionuţ Negoiţă patron
Omul de afaceri nu regretă însă decizia de a o prelua pe Dinamo.

"Echipa a fost cel mai aproape de faliment și de Liga 4 atunci când am venit eu. Știm cu toții în cel fel era clubul Dinamo când l-am preluat. Anumite persoane meritau să nu intervin, pentru a se vedea rezultatul exact.

M-am implicat pentru că Dinamo nu merita să ajungă în faliment și în Liga 4. E un capitol pe care mi l-a asumat. Am fost luat de val, nu concepeam ca Dinamo să nu mai existe. Mai mult, eram entuziasmat și sunt în continuare entuziasmat de galeria echipei", a mai afirmat Negoiţă.

Dinamo a câștigat un singur trofeu în era Negoiţă, Cupa Ligii în 2017, iar în acest sezon ar putea ajunge pentru al treilea an consecutiv în play-out-ul Ligii 1. E doar pe locul 9 după 22 de etape, la şapte puncte distanţă de locul 6, ultimul de play-off.

Ionuț Negoiță a anunțat la finalul lunii octombrie că va renunța la 51% din acțiunile lui Dinamo pentru un leu + 500.000 de euro, reprezentând datoriile clubului.

Omul de afaceri a mai anunțat că un milion de euro este suma pentru care va renunța la toate acțiunile pe care le deține (93% din club).




sursa: www.digisport.ro

Comentarii