Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Straton anunța că vrea să plece dacă va fi în continuare rezerva lui Riccardo Piscitelli











Dinamo a terminat la egalitate amicalul cu Osijek, 1-1, după un meci în care portarul Cătălin Straton (30 de ani) a fost cel mai bun dinamovist.


După meci, Straton a vorbit despre situația de la Dinamo și a anunțat că vrea să plece dacă va fi în continuare rezerva lui Riccardo Piscitelli.

„Cel mai important e să ajungem cu bine acasă. A fost un meci bun pentru noi. Nu știu dacă sunt foarte importante rezultatele. Nu am calculat câte parade am avut, dar știu că am avut multă treabă. Sunt mulțumit de tot ce am făcut de când am venit de la Dinamo.

Lucrurile nu depind doar de mine. Am vorbit cu conducerea și am zis că nu vreau să fiu catalogat drept al doilea portar. Dacă e nevoie de mine, bine. Dacă nu, nu e nicio problemă. Ne strângem mâna. Eu nu vreau să plec de la Dinamo. Cred că am muncit destul pentru a ajunge aici. Mă bat pentru locul meu de titular. Dar lucurile nu depind de mine. 

Voi vedea la primul meci cu Astra dacă în poartă va fi Straton, Riccardo Piscitelli sau Ștefan Fara, care e foarte talentat. Dacă nu voi fi titular, voi vorbi cu cei din conducere și vom vedea ce va fi. Nu vreau să plec de la Dinamo, dar nu sunt mulțumit cu situația în care sunt. Nu pot sta la nesfârșit așa”, a declarat Cătălin Straton.

„Dinamo se va pune picioare. În momentul ăsta suntem într-o situație mai grea, dar muncim ca să ducem echipa acolo sus. Nu vreau să fiu răutăcios, dar dacă Dinamo se bate la retrogradare înseamnă că e problemă. Dacă jucăm în play-out, suntem suficienți de maturi să avem un play-out liniștit.

Lumea să înțeleagă că cea mai importantă e familia. Eu îl înțeleg pe Nistor. Are un copil de crescut și a ales ce e mai bine pentru el (n.r. să plece la Craiova). Pentru noi e o pierdere mare, în vestiar și în teren”

Cătălin Straton 

Straton a venit la Dinamo în vară, de la Dunărea Călărași.  A jucat trei meciuri în Liga 1, în startul sezonului. Ulterior a pierdut primul „11”. Pe lângă Straton, Dinamo mai are doi portari: Ricardo Piscitelli (26 de ani) și Ștefan Fara (18 ani).




sursa: www.gsp.ro

Comentarii