Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Vin arabii la Dinamo? mai credeţi în această variantă?) Chiar nu mă mai interesează. Să vină la Iaşi, că e mai bine. E oraş frumos, fete frumoase...














Mircea Rednic (57 de ani) n-a abandonat ideea de a deveni investitor la Dinamo. "Puriul" a spus, însă, că nu se grăbeşte să ia o decizie în acest sens, dar a dat asigurări că Dinamo nu va muri, deşi clubul se află într-o situaţie dificilă. A apărut o nouă variantă cu nişte investitori arabi în Ştefan cel Mare, dar Rednic spune că mai bine aceştia ar da bani la Poli Iaşi.

Antrenorul a plecat cu scandal din Ştefan cel Mare, la ultima descălecare, şi nu a uitat. Rednic a spus că nu-l mai interesează ce investitori se zvoneşte că vin la Dinamo, dar n-a abandonat planul de a fi investitor în Ştefan cel Mare. Se va întâmpla, până la urmă, în viitorul îndepărtat.


"(n.r. - Vin arabii la Dinamo? mai credeţi în această variantă?) Chiar nu mă mai interesează. Să vină la Iaşi, că e mai bine. E oraş frumos, fete frumoase... (n.r. - Fanii tot speră că o să vii tu cu un investitor) Mai aşteptăm un pic, mai aşteptăm. Nu în orice condiţii... Eu ştiu foarte multe, dar nu vreau să vorbesc. Acum sunt la Iaşi, îmi văd de treaba mea. Ei să îşi vadă de treaba lor. Dar Dinamo nu o să moartă, asta e clar, cât mai suntem noi în viaţă", a spus Mircea Rednic.



"Puriul" a fost dat afară de la Dinamo pe 3 iunie 2019, iar de atunci a spus în mai multe rânduri că şi-ar dori să cumpere clubul de la Ionuţ Negoiţă.

Totuşi, până acum nu s-a concretizat nimic, iar Dinamo se află în continuare într-o situaţie dificilă din punct de vedere financiar şi sportiv. "Câinii" tocmai au fost nevoiţi să renunţe la doi dintre cei mai buni fotbalişti din lot, Dan Nistor (cedat la Craiova, pentru 270.000 de euro) şi Denis Ciobotariu (cedat la CFR, pentru 500.000 de euro). Echipa antrenată acum de Duşan Uhrin jr. e aproape să joace din nou în play-out şi în acest sezon.





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii