Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Câinii” l-au prezentat pe Kristian Kostrna









Dinamo a oficializat azi transferul lui Kristian Kostrna, fundașul dreapta slovac de 26 de ani. 

Kostrna e liber de contract din noiembrie, după ce și-a reziliat contractul Dunajska Streda. Slovacul, care poate juca și pe postul de fundaș stânga, a fost suspus mai multor teste și a ajuns la un acord cu Dinamo. Acesta va purta numărul 26 la formația antrenată de Dusan Uhrin. 

Kristian Kostrna este un produs al academiei celor de la Trnava, dar la 18 ani a făcut pasul către Anglia, la Wolves. A fost cedat înpaoi în țara natală, la Boleraz, apoi a mai trecut pe la Parndorf (Austria), Pirin (Bulgaria) și Dunajska Streda (Slovacia).  

450.000 de euro
este cota slovacului conform transfermarkt

Dinamo i-a mai adus în această iarnă pe fundașul stânga Lukas Skovajsa și pe extrem Vali Lazăr.

KRISTIAN KOSTRNA E GATA SĂ DEBUTEZE 
Fundașul povestea că are nevoie de o săptămână ca să se pună la punct cu noua sa formație, dar nu va avea prea mult timp la dispoziție. Va intrat direct în pâine la antrenamente și la meci. Laurențiu Corbu e suspendat, iar Gabriel Moura a plecat. În plus, Uhrin nu are de gând să joace fundaș dreapta cu Astra nici cu Ionuț Șerban, pe care l-a folosit acolo în amicale, nici cu Deian Sorescu. Și-atunci, va forța cu Kostrna.  


47
Meciuri jucate
73
La câte minute marchează, în medie
0
Goluri marcate
0
Pase decisive
8
Cartonașe galbene
37
Meciuri începute ca titular
10
Meciuri începute ca rezervă



sursa: www.gsp.ro

Comentarii