Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Prunea şi Dănciulescu au plecat cu echipa în cantonament














Dinamo Bucureşti a plecat luni dimineaţă în cantonament, iar alături de lotul de jucători şi staff-ul tehnic, s-au aflat şi Florin Prunea şi Ionel Dănciulescu, despre care apăruse zvonuri că ar urma să fie lăsaţi acasă.

Preşedintele lui Dinamo a comentat într-o notă uşor amuzante cele întâmplate, dar în cele din urmă a notat că problemele s-au rezolvat la Dinamo şi a relatat o discuţie pe care a avut-o cu finanţatorul Ionuţ Negoiţă. 

"Am găsit bilete cam greu, într-adevăr, dar până la urmă le-am găsit şi ăsta este lucrul cel mai important. A fost o discuţie constructivă (n.r. - cu Negoiţă), cred că a fost o lipsă de comunicare şi am convenit ca începând de astăzi să vorbim mai mult şi să ne întâlnim şi mai des. 

Cu siguranţă că în cel mai scurt timp băieţii vor primi o parte din salarii şi după aceea sigur, pe parcurs, se vor regla aceste lucruri. O să fie şi veniri, probabil că o să mai fie şi plecări, vom vedea. În momentul de faţă nu, nu există nicio ofertă pentru niciun jucător", a declarat Florin Prunea la plecarea în cantonament. 

Totodată, Prunea a lămurit situaţia sa şi a team manager-ului Ionel Dănciulescu. Potrivit spuselor fostului portar, cei doi vor rămâne în continuare la echipă, iar Prunea a promis că va fi mult mai apropiat de acum de Ionuţ Negoiţă. 

Dinamo a plecat în cantonament. Singurul transfer făcut de "câini" 
Dinamo va efectua un stagiu de pregătire în Spania, de luni, 13 ianuarie, până pe 23 ianuarie. Singura noutate din lotul "câinilor" a fost Lukas Skovajsa (25 de ani), ultima oară la Trencin, în Slovacia. 

"Ştiam de el, am vorbit cu Dusan, l-am urmărit, este un jucător care sper să ne ajute", a spus Prunea despre jucătorul semnat de Dinamo. Conform declaraţilor făcute de Prunea la aeroport, Mattia Montini va intra în câteva zile în programul normal al echipei, după ce a fost accidentat. 




sursa: www.gsp.ro

Comentarii

Trimiteți un comentariu