Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Continuă curățenia! Șefii vor să scape de Brito, jucătorul plătit cu 10.000 de euro pe lună













DINAMO // Toți jucătorii dinamoviști sunt acum sub comanda lui Dusan Uhrin, mai puțin atacantul Slavko Perovic (30 de ani) și mijlocașul Brito (32 de ani). 

Vârful sârb urmează să sosească joi la București, urmând să se prezeinte la Săftica. În schimb, roș-albii speră să scape de Brito, mijlocașul originar din Capul Verde, care a strâns un assist în cele 5 meciuri jucate pentru „câini”.

Fotbalistul de 32 de ani a primit învoire mai multe zile pentru a-și rezolva o plecare din „Ștefan cel Mare”, mijlocașul fiind în tratative cu diverse echipe.

Se caută o formulă pentru a se ajunge la un divorț, mai ales că șeptarul bucureștenilor este și un fotbalist bine plătit, aproximativ 10.000 de euro pe lună, la care se adaugă și bonusuri consistente. Iar până acum, jucătorul care a evoluat în cariera sa la Gil Vicente, Boavista, Maritimo și Xanthi nu a confirmat nici banii, nici așteptările. 

Transferul lui Brito la Dinamo a fost cu ghinion de la început, cu toate că a fost foarte dorit de către dinamoviști vara trecută. A sosit supraponderal spre finalul cantonamentului de la Marbella, a prins câteva antrenamente și un amical cu Kilmarnock (3-0), după care s-a accidentat. „Probleme musculare” care au durat aproape două luni fiindcă jucătorul a fost forțat.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii