Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ivan Pesic și-a reziliat azi contractul













Dinamo a anunțat pe site-ul oficial că a renunțat la mijlocașul ofensiv Ivan Pesic (27 de ani). 

Clubul alb-roșu și jucătorul croat au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă. Pesic a jucat în ultimul an în Kazahstan, la Shakhter Karagandy, unde a dat 8 goluri în 33 de meciuri. Pesic a venit la Dinamo în ianuarie 2018. A jucat 27 de meciuri și a înscris de 5 ori.

„Dinamo București și mijlocașul croat Ivan Pesic au convenit, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale. Clubul din Ștefan cel Mare îi transmite lui Ivan Pesic mult succes în carieră!”
Comunicat Dinamo

De-a lungul carierei, Ivan Pesic în carieră: Hajduk Split, Austria Klagenfurt, Sibenik, Zadar, RNK Split, Dinamo București și Shakhter Karagandy. 

În această iarnă, Dinamo s-a mai despărțit de Dan Nistor, ajuns la Craiova, și de Denis Ciobotariu, transferat la CFR Cluj.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii