Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Peluza Cătălin Hîldan plătește jucătorii lui Dinamo!









Suporterii lui Dinamo salvează clubul! Progamul socios ”DDB”, ce aparține fanilor din Peluza Cătălin Hîldan urmează să achiziționeze în aceste zile de la Ionuț Negoiță un pachet de acțiuni de 10% din club, în schimbul unui leu. Prima acțiune a suporterilor din calitate de acționari va fi să vireze aproximativ 100.000 de euro, bani adunați din cotizații, iar suma va fi folosită pentru plata salariilor restante ale jucătorilor și a celorlalte datorii curente.


Dinamo mai are nevoie de aproximativ 300.000 de euro pentru a lua fără probleme licența pentru sezonul viitor. Pe lângă suma adunată de fani, ”câinii” au mai adunat aproximativ 450.000 de euro din vânzările lui Dan Nistor și Denis Ciobotariu. Conform surselor ProSport, banii Peluzei vor fi dați ori sub formă de împrumut ori sub forma achiziției la un moment dat al unui nou pachet de acțiuni. În mod normal, afacerea ar trebui să fie anunțată săptămâna aceasta, actele fiind deja trimise la notariat. Cel mai probabil, dacă nu se va mai vinde vreun jucător, Negoiță va trebui să împrumute din nou clubul cu banii de care va fi nevoie pentru a primi licență.

Până în vară Negoiță vrea să renunțe de tot
Ionuț Negoiță a anunțat în mai multe rânduri că nu mai este dispus să finanțeze Dinamo, dar că are de gând să ajute clubul până în această vară, cu condiția ca fanii să aibă un plan socios bine pus la punct. Imediat după anunțul afaceristului, Peluza Cătălin Hîldan a dus o campanie puternică de promovare a proiectului și a strâns 100.000 de euro.

Discuții există în acest moment și cu oameni din spațiul arab, dar sursele ProSport susțin că Negoiță este circumspect având în vedere că arabii sunt reprezentați de Claudiu Florică, afacerist pe care Negoiță nu l-ar considera unul serios, dar și de Anamaria Prodan.


sursa foto: www.gsp.ro
sursa: www.prosport.ro

Comentarii