Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Prima reacţie a lui Duşan Uhrin după plecarea lui Dan Nistor: ”Am aflat din presă!” Cine va fi noul căpitan de la Dinamo









Dan Nistor a plecat de la Dinamo la U Craiova, iar Duşan Uhrin a comentat în premieră transferul căpitanului echipei sale.

Cehul a încercat să nu îşi arate dezamăgirea legată de transferul lui Dan Nistor de la Dinamo la U Craiova şi recunoaşte că a aflat despre această mutare din presă: ”A fost cel mai bun jucător al lui Dinamo, cu siguranţă. Am pierdut un jucător bun, dar viaţa nu se termină cu un singur jucător. Trebuie să găsim un alt număr 10, care să dea pase finale, dar dacă nu vom găsi, trebuie să schimbăm sistemul puţin. Am aflat de la jurnalişti, pentru că am văzut ştirea. Am vorbit cu o parte din echipă şi am aflat alaltăieri. Atunci era 90%, ieri a fost 100%, dar alaltăieri nu era aşa de sigur” a spus Duşan Uhrin Jr, luni, la reunirea echipei Dinamo.


Puljic sau Filip vor purta banderola de căpitan la Dinamo
Dinamo şi-a pierdut căpitanul, dar Uhrin are deja un plan pe care îl va pune imediat în aplicare: ”Avem două personalităţi aici, unul este Puljic, celălalt este Filip.  Aceştia sunt lideri şi unul dintre ei va fi căpitan. Ei trebuie să se concentreze la treaba lor, va fi dificil, pentru că avem multe puncte de recuperat, pentru a ajunge în play-off şi avem şanse cam 10%, nu mai mult” a mai spus tehnicianul echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

”Este important pentru Dinamo să construiască o echipă nu doar pentru acum. Mereu se întâmplă la fel. Dinamo trebuie să construiască o echipă nu neapărat pentru viitor, dar măcar pentru anul viitor, ca să fie mai bună decât anul acesta. Ca să faci un lot, nu este o muncă haotică. Dacă vom face aşa, nu vom ajunge niciodată în play-off. De ce vrem să fim în play-off? În primul rând, eu aş vrea să joc în play-off pentru a juca în cupele europene, în Europa League.  Dacă nu reuşim asta, va fi vorba doar despre bani, despre banii de la televiziune. În rest, este degeaba. Trebuie să construim o echipă pentru Europa League sau o altă competiţie şi să jucăm acolo” a mai aduăgat antrenorul lui Dinamo Bucureşti. 





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii