Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Prunea a dezvăluit de ce sumă are nevoie Dinamo pentru a obține licența pentru noul sezon










Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a vorbit despre situația financiară de la club, dar și despre suma de care are nevoie clubul din „Ștefan cel Mare” pentru a-și lua licența pentru sezonul următor al Ligii 1.


Florin Prunea: „Ne mai trebuie 600.000 – 700.000 de euro!”
Oficialul „câinilor” susține că mai are nevoie de aproximativ 600.000 – 700.000 de euro pentru ca echipa să-și achite taxa de licență. Florin Prunea a recunoscut și faptul că diferențele de salarii dintre Dinamo și echipele de pe locurile de play-off sunt destul de mari. Suma alocată lunar jucătorilor de la Dinamo este de 160.000 de euro.


„Jucătorii își pot depune memoriu, dar nu pot deveni jucători liberi. Vine licența, cu asta nu te joci. De asta le-am zis și jucătorilor că banii oricum îi vor lua. Hai să terminăm și cu un loc, două, mai sus în clasament. Mai luăm 400.000 de euro în plus, sunt bani importanți. Cu siguranță că trebuie să facem rost de bani. Ne mai trebuie 600.000, 700.000 de euro ca să putem lua licența”, a spus Florin Prunea pentru Digi Sport.

Apoi, a continuat: „Ultimul salariu a fost plătit doar de patron, de la el au venit banii. El plătește și cheltuielile de zi cu zi. Nu toți sunt nebuni ca Gigi Becali, ca cei de la Cluj sau Craiova, să aibă buget de 500.000 de euro pe lună pentru salarii. La noi e 130.000 de euro, fără taxe. Ajungem la 160.000 de euro. Dar nu astea sunt importante, ci cheltuielile de zi cu zi. Spre exemplu, la baza de la Săftica doar gazele costă 300 de milioane pe lună”.

Dinamo a încheiat anul 2019 cu o înfrângere în fața celor de la FC Botoșani (0-1). În acest moment, echipa se află pe locul 9 în Liga 1, la șapte puncte distanță de play-off.





sursa foto: www.gsp.ro
sursa: www.prosport.ro

Comentarii