Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Bineînţeles că putem bate Steaua. Doar suntem Dinamo!"

[starttext]








Daniel Popa a fost omul decisiv al lui Dinamo în sfertul Cupei Ligii, cu Astra, scor 5-2 (2-2 în timpul regulamentar). Aruncat în luptă de Andone cu un sfert de oră înainte de finalul timpului regulamentar, puştiul din atacul "câinilor" a schimbat complet faţa meciului.


În absenţa lui Nemec, abia revenit de la naţională, tehnicianul lui Dinamo s-a bazat în ofensivă pe Gnohere. Însă pe bancă avea o adevărată "armă secretă", la care a apelat din minutul 75: Daniel Popa. Cu o tehnică excelentă în regim de viteză, vârful de 22 de ani a făcut ce a vrut din apărarea campioanei, ridiculizându-l în special pe Fabricio. Cu toate că Hanca a marcat două goluri şi a declarat la final că a făcut "meciul carierei", secretul revirimentului echipei din Ştefan cel Mare a stat în introducerea lui Popa. El a fost motorul din spatele acţiunilor de atac, evoluţia sa entuziasmantă fiind copiată de coechipieri.

Cu un gol şi un penalty obţinut, vârful a vorbit la final despre prestaţia sa specială. "Am reuşit să ajut echipa. Mă bucur că am marcat şi ne-am calificat. E nevoie de trofee la club şi sper să iau Cupa la final. Avem meciuri cu Steaua în semifinale, sper să câştigăm. Au fost emoţii pe final, mai ales că jucam cu un om în minus, dar am marcat repede în prelungiri şi ne-am calificat", a spus Popa, la microfonul Digi Sport, pentru ca apoi să îşi exprime optimismul în legătură cu dubla din semifinale: "Bineînţeles că putem bate Steaua, suntem Dinamo doar!".

În spatele prestaţiei excelente a lui Popa stă Andone, care a ştiut tot timpul să îl îmbărbăteze şi să îi ridice moralul, chiar dacă în campionat nu a fost folosit prea mult. "Domnul Andone vorbeşte tot timpul cu mine, îmi spune mereu că îmi va veni rândul. Acum aştept să joc şi în campionat mai mult şi să înscriu şi acolo", a explicat Popa. În schimb, tehnicianul, întrebat de evoluţia foarte bună a tânărului jucător, s-a ferit să îl laude excesiv, dorind probabil să îl ţină cu picioarele pe pământ. "Ce să vă zic de Popa, scouterii noştri l-au urmărit un an de zile", s-a mărginit să spună tehnicianul.


sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii