Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone este deja cu gândul la derby: "Știu pe cine voi băga în atac!" Victoria, unicul obiectiv

[starttext]







Ioan Andone a trecut peste un hop dificil, echipa sa a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-1, iar acum toate gândurile roș-albilor se îndreaptă spre marele derby cu Steaua, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, miercuri, de la ora 20:30.


"Ar trebui să câștigăm cu Steaua, ca să ne apropiem de locurile din față. E un meci de 6 puncte, pentru că ne-am apropia foarte mult de ei. În momentul în care se vor înjumătăți punctele, va și mai ușor. În derby-uri e posibil orice rezultat, dar noi ne vom pregăti să câștigăm", a spus antrenorul lui Dinamo, după meciul de la Giurgiu.

Ioan Andone știe deja pe cine va miza în atac cu Steaua și explică schimbarea lui Gnohere cu Nemec. "L-am scos pe Gnohere și l-am băgat pe Adam, care face presing. Joc cu amândoi, pe unul îl folosesc 60-70 de minute, apoi îl bag pe celălalt. Lui Gnohere i-am dat șansa să fie titular, pentru că săptămâna asta s-a antrenat foarte bine, s-a antrenat ca la începutul sezonului. Știu deja cine va fi atacantul titular cu Steaua, dar nu vi-l pot spune".

Cât despre meciul cu Voluntari, Andone explică de ce echipa sa a avut probleme cu echipa lui Florin Marin. "A fost o partidă câștigată pe merit. Am făcut o primă repriză proastă. A trebuit să schimb ceva la pauză și a trebuit să modific și sistemul de joc. Ne-au surprins prin coborârea lui Lazăr între fundașii centrali și au avut posesie mai bună ca noi, iar noi avem nevoie de minge ca să jucăm și să avem faze de poartă. În repriza a doua, a fost mai bine. Cu emoții, dar acesta e fotbalul, bine că am câștigat, până la urmă".

"Nu mă gândeam să plec!"

Ioan Andone nu avea de gând să plece de la Dinamo, dacă echipa sa ar fi contabilizat un nou rezultat negativ. "Presiune va fi la fiecare meci. Dinamo trebuie să câștige, trebuie să fie în față. Sunt speculații, contractul e contract. Eu nu mă gândeam să plec, în niciun caz. În legătură cu Adi Mutu, cred că și-a clarificat și el poziția. Vedeți că nu am nicio problemă cu el, intră în vestiar, vine la antrenament".



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii