Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Amenințările lui Badea nu-i sperie pe cei din staff-ul lui Negoiță: ”Nu poate folosi sigla în scop comercial!”

[starttext]







Amenințările venite dinspre Nicolae Badea nu-l sperie pe Ionuț Negoiță, actualul finanțator majoritar al lui Dinamo.


Actualii oficiali ai ”câinilor” susțin că fostul președinte al Consiliului de Administrație poate folosi marca doar în acțiuni sportive, nu și comerciale.

”Clubul nostru poate folosi fără probleme brandul în ceea ce privește comercializare produselor. Și clubul domnului Badea folosește stema în astfel de acțiuni la magazinul grupării din Ștefan cel Mare.

Firma domnului Badea are înregistrată la OSIM stema pe care o poate folosi doar în acțiuni sportive, dar nu și pentru activitățile comerciale”, susțin reprezentanții celor de la Dinamo.

La data de 17 noiembrie, Tribunalul Bucureşti a decis instituirea sechestrului asigurator asupra acţiunilor deţinute de Ionuţ Negoiţă la Dinamo, în baza unei datorii de două milioane de euro pe care omul o are faţă de fostul acţionar Nicolae Badea.

În august 2014, după intrarea în insolvenţă a societăţii care administrează FC Dinamo, fostul acţionar Nicolae Badea afirma că nu s-a înscris la masa credală întrucât datoriile clubului faţă de el au fost preluate în nume personal de către Ionuţ Negoiţă.

Negoiţă a devenit acţionar al FC Dinamo în vara anului 2012, când a preluat 30% dintre acţiunile clubului, deţinute de Cristian Borcea, apoi a devenit acţionar majoritar în martie 2013, după ce a preluat şi acţiunile deţinute de Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu.

Un an mai târziu, societatea care administrează FC Dinamo a intrat în stare de insolvenţă, majoritatea datoriilor fiind către Negoiţă şi firmele deţinute de acesta.

Procesul de reorganizare a clubului s-a încheiat în septembrie 2015, când societatea a fost reintrodusă în circuitul economic.



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii