Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a fost aproape de două super lovituri! Mutu i-a vrut pe Mexes și Pazzini

[starttext]






Dinamo a fost aproape de două super lovituri pe piața transferurilor! ÎN DIRECT la Digi Sport Matinal, Adrian Mutu a recunoscut că veteranul Philippe Mexes a fost o țintă pentru roș-albi. Starul francez ajuns la 34 de ani a rămas liber de contract, după despărțirea de AC Milan. Mexes a mai bifat doar alte două echipe în cariera sa: Auxerre și AS Roma.

"Am vorbit cu Mexes, este o chestie mai veche, omul trece printr-un divorț și nu are chef de fotbal. A fost intenția mea să-l aduc, știu și eu cum e. Nu suntem Manchester City să-i dăm 20 de milioane pe an. Vrea să stea cu puștii lui, cu familia, să facă ce simte, dacă așa este fericit. Pe lângă tineri, noi avem nevoie de experiență, de pragmatism, de decizii înțelepte, mai ales la mijloc sau în apărare. Dacă venea, îi dădeam lui Mexes contract până la finalul sezonului, iar apoi vedeam", a spus Mutu, la Digi Sport Matinal.

Noul manager general al lui Dinamo vrea să dea cu orice preț o lovitură de imagine. Pe lângă Mexes, Mutu a dezvăluit că s-a interesat și de Giampaolo Pazzini, omul care a evoluat atât pentru Inter, cât și pentru AC Milan. Când a aflat însă salariul pe care italianul îl are la Hellas Verona, Mutu a abandonat repede pista.

"L-am sunat pe Luca Toni, acum e în conducere la Verona, și l-am întrebat de Pazzini. Mi-a spus că nu sunt sănătos la cap. Pazzini are 800.000 pe an și încă 3 ani de contract. O să vorbesc cu nea Ando, trebuie să aducem 2-3 jucători, care să ne aducă un plus pentru a ne atinge obiectivele", a mai afirmat Mutu, care intenționează să stabilească parteneriate cu Benfica și Juventus. "Vrem să discutăm în general cu echipele în alb și roșu", a glumit fostul jucător al Fiorentinei.




sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii