Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Negocieri avansate pentru preluarea lui Dinamo.

[starttext]






Ionuţ Negoiţă a declarat în repetate rânduri că este dispus să cedeze o parte sau chiar toate acţiunile pe care le deţine la Dinamo, iar discuţiile privind posibilii investitori au fost la modă în ultimul timp în Ştefan cel Mare. 

Invitatul special al lui Dan Filoti la Digi Sport Matinal, Adrian Mutu, a dezvăluit că există discuţii cu un investitor străin care se află în România.

"Negoiță este într-o negociere foarte înaintată cu CEO-ul unui grup. Este vorba de un conglomerat financiar. Sunt la detalii acum și eu m-aș bucura pentru Dinamo. Este adus de mine, e în România de mai mult timp. Are afaceri în mai multe domenii.

Sunt discuții, dar aceste nu se fac de pe azi pe mâine. Cei doi speră să găsească o soluție bună pentru toată lumea. Se lucrează! Dinamo ar avea mult mai mulți bani, putere, să fim la același nivel cu Steaua. Asta este bine și pentru Steaua! Când ești singur, cât ești de bun? Am trage în sus și celelalte echipe. M-aș bucura pentru Dinamo, pentru că vom trece la un alt nivel.", a declarat Adrian Mutu, la Digi Sport Matinal.

Ionuţ Negoiţă este principalul acţionar al lui Dinamo din martie 2013.

"Fiind singur la club, am nevoie de ajutoare. Sunt dispus să cedez acest club. Vreau să găsesc pe cineva căruia să-i dau clubul. Vreau să cedez clubul total. Îl cedez unei persoane sau unor persoane care pot dovedi că pot face mai mult decât mine. Oamenii potenţi din punct de vedere financiar şi care au un plan mă pot căuta, sunt foarte decis. Îmi doresc să vina altcineva şi să preia clubul cu totul. Din păcate, în România sunt doar pretenţii şi totul pică în sarcina unui singur om. Avem pretenţii, vrem multe şi toată lumea stă la cotitură să ciupească" - Ionuţ Negoiţă, la finalul lunii septembrie



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii