Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii cred că pot învinge Steaua! ”Avem calitățile necesare să-i batem”

[starttext]







Mijlocaşul sud-african al formaţiei Dinamo, May Mahlangu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că în Liga 1 nu sunt echipe slabe şi în consecinţă este nevoie de o pregătire corespunzătoare pentru a obţine maximum de puncte în partida de sâmbătă cu FC Voluntari.


"Luăm fiecare meci pe rând, aşa că acum ne concentrăm pe partida de mâine şi sperăm să reuşim un rezultat pozitiv. Am văzut câteva meciuri înregistrate ale celor de la Voluntari, au o echipă bună. De fapt cred că în Liga 1 nu sunt echipe slabe. Fiecare formaţie este puternică. Acum trebuie să ne pregătim bine pentru a obţine maximum de puncte", a spus el.

Fotbalistul nu se gândeşte încă la partida cu Steaua, dar a precizat că Dinamo poate câştiga derby-ul de miercuri, 30 noiembrie. Partida se va disputa pe Arena Națională de la ora 20:30 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.

"Nu vrem să ne gândim încă la meciul cu Steaua, ne concentrăm pe cel de mâine. Dar cu siguranţă avem calităţile necesare pentru a învinge Steaua. Ne vom pregăti să câştigăm acel meci. Avem fani minunaţi care ne susţin şi în momentele grele, aşa că sunt convins că va fi un derby interesant", a afirmat May.

Tot vineri, mijlocaşul bosniac Azer Busuladzic a declarat că jucătorii dinamovişti trebuie să dea pe teren "110 la sută" pentru a câştiga partida cu FC Voluntari.

"Va fi un meci greu, Voluntari e o echipă care joacă bine în ultima perioadă. Pentru noi este foarte important să câştigăm mâine, aşa că vom da 110 la sută pentru a ne impune. Cu CFR am avut multe ocazii de a marca, am ratat şi un penalty, dar acum trebuie să continuăm să muncim şi sunt sigur că golurile vor veni în partida cu FC Voluntari. Ştim că meciul cel mai important pentru Dinamo este cel cu Steaua de miercuri, dar noi ne concentrăm deocamdată pe meciul de mâine", a precizat Busuladzic.

Partida dintre Voluntari și Dinamo se va disputa sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 20:30, la Giurgiu și va fi transmisă în direct de Digi Sport 1. Meciul va fi în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

AGERPRES


sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii