Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo s-a relansat în Liga Campionilor! Trupa din Ştefan cel Mare a câştigat cu Holstebro şi mai speră la locul 2, calificabil în play-off.

[starttext]




Dinamo s-a relansat în Liga Campionilor! Trupa din Ştefan cel Mare a câştigat cu Holstebro şi mai speră la locul 2, calificabil în play-off. Urmează marele derby Steaua - Dinamo, programat în ”Polivalentă”




Dinamo Bucureşti a întrerupt o serie de trei înfrângeri în Grupa D a Ligii Campionilor, reuşind să se impună cu 30-25 (12-12) într-o partidă susţinută pe teren propriu cu Holstebro. Acest succes menţine campioana României în lupta pentru locul 2, care asigură calificarea în play-off.

Clasament Grupa D: 1. Nantes - 11 p (6j), 2. Zaporojie - 7 p (6j), 3. Besiktas - 7 p (6j), 4. Dinamo - 6 p (7j), 5. Braga - 4 p (6 j), 6. Holstebro - 3 p (7j)
Băieţii lui Eliodor Voica au avut emoţii doar 30 de minute în faţa unei echipe daneze care a cedat destul de devreme bătălia atât în acest meci, dar mai ales în grupa din care fac parte cele două echipe. Dinamo a făcut diferenţa cu linia de 9 metri, scorul la final la acest capitol fiind mai mult decât edificator: 17-5.

În fiecare repriză, Dinamo a avut câte un jucător care a ieşit în evidenţă. În prima repriză a fost Sajad Esteki, care şi-a continuat evoluţile foarte bune din acest sezon. Cu trei goluri înscrise de iranian în primele 12 minute, campioana României s-a desprins la 6-2. Siguranţa echipei lui Eliodor Voica a venit şi de la portarul Ionuţ Irimuş, care a blocat multe mingi importante.

Holstebro a contat în acest meci atât timp cât Dinamo i-a dat voie. Câteva bâlbe şi ratări ale gazdelor în atac i-a ajutat pe danezi să recupereze diferenţa, 10-10 (min. 24), egalitatea fiind menţinută şi în minutul 30: 12-12. Holstebro a contat practic printr-un singur jucător, Bramming, autor a 10 goluri pe parcursul partidei.

Lucrurile s-au reaşezat rapid după pauză, întrucât Dinamo a avut un al doilea om care a strălucit. Ciprian Şandru i-a imitat execuţiile lui Sajad Esteki din debutul partidei, iar cu golurile interului gazdele s-au desprins la 20-15. În disperare de cauză, antrenorul echipei Holstebro a luat şi ultimul time-out, dar fără foloase. Ionuţ Irimuş a apărat suficient cât să ţină Dinamo la o distanţă apreciabilă faţă de adversară. Ba chiar Dinamo s-a desprins la 27-20, funcţionând cu toate liniile. În cel mai lejer final de până acum în Liga Campionilor, bucureştenii s-au impus cu 30-25 şi mai speră la calificare. Primul pas în seria de patru victorii pe care şi-au propus să le obţină a fost făcut.

Următorul meci cu Zaporojie din deplasare este crucial, dar până atunci Dinamo mai are un adevărat derby şi în Liga Zimbrilor, prin tradiţie, cu Steaua, un meci care se va desfăşura pe 23 noiembrie în Polivalentă. Un meci la care fanii dinamovişti au zburat cu gândul imediat după terminarea jocului, scandând: ”Dinamo, bate pe Steaua!”.

Dinamo – Holstebro 30-25 (12-12)

Irimuş, Grigoraş – portari; Asoltanei, Bera 3, Capotă 1, Cîmpan 1, A. Esteki 2, S. Esteki 7, Mironescu 1, Mocanu 2, Mousavi, Ragot 4, Şandru 5, Şania, Savenco 1. Vrankovic 3. Antrenor: Eliodor Voica

Lind, Bergerund – portari; Christensen, Birkefeldt, Bramming 12, Hansen 2, Karlsson, Kildelund 6, Nielsen 1, Ostlund 1, Porup 2, Sidelmann, Svavarsson 1. Patrick Westerholm



sursa : www.prosport.ro

[endtext]

Comentarii