Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Indienii care vor să cumpere Dinamo au fost prezenţi la partida contra Stelei

[starttext]






Sanjeev Kumar, CEO-ul grupului care vrea să preia o parte din procentele deţinute de Negoiţă la Dinamo, a fost prezent la derby-ul cu Steaua.


Dinamo ar putea avea parte de investitori străini în cel mai scurt timp. Prin intermediul lui Mutu, mai mulţi oameni de afaceri de origine indiană sunt interesaţi de posibilitatea unui parteneriat, iar acest lucru este evident: Sanjeev Kumar a ţinut neapărat să fie prezent în această seară în tribunele Arenei Naţionalei.

Kumar este bun prieten cu "Briliantul" de pe vremea când actualul oficial al lui Dinamo evolua la Pune City. În vârstă de 40 de ani, Kumar este directorul grupului de companii Delamore & Owl, care are sediul la Londra. El ocupă această funcţie din 1 octombrie, potrivit site-ului britanic http://www.checkdirector.co.uk/.

Pe site-ul oficial al companiei, posibilul viitor investitor de la Dinamo este prezentat ca un om care are afaceri în peste 30 de ţări, care a cucerit premii precum "Who's Who of Britain's Young Entrepreneurs", "South East Asia Young Achiever of the Year Award" şi a fost nominalizat la "Business Leader of the year award".

Din informaţiile apărute în presă în ultima perioadă, Negoiţă ar dori aproximativ 10 milioane de euro de la conglomeratul financiar interesat de echipă, iar negocierile sunt în plină desfăşurare.



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii