Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Andone, întrebat în direct la Tribuna 0: "De ce nu vă daţi demisia?!" » Răspunsul tehnicianul dinamovist

[starttext]







Ioan Andone a fost invitat la emisiunea "Tribuna 0", moderată de Ovidiu Ioaniţoaia la Europa FM, iar unul dintre suporterii intraţi în direct l-a întrebat pe antrenorul dinamovist de ce nu îşi dă demisia. 

"De ce nu vă daţi demisia? Nu-i păcat de toată cariera dumneavoastră să fiţi umilit acasă? Câţi ani reconstruiţi? De ce nu veniţi să vorbiţi cu noi când se termină meciul?", a sunat tirada de întrebări a fanului nemulţumit de rezultatele slabe ale echipei.

"Eu vreau să vorbesc de fiecare dată cu voi. De ce înjuraţi jucătorii? Şi antrenorul? Care au murit pe teren pentru Dinamo? Crezi că nu îmi fac munca corect? Credeţi că am venit aici să pierd timpul? Te bagi cu fundul în poartă din cauza fricii, din cauza presiunii", a fost răspunsul oferit de antrenorul dinamovist.

Andone le-a promis fanilor dinamovişti că gruparea din Ştefan cel Mare se va lupta la titlu din sezonul viitor, dacă nu vor mai pleca fotbaliştii importanţi.

"Vizăm locurile din faţă şi ăsta e un moment important în care trebuie să dovedim că locul nostru nu este pe locul şase. Locul nostru corect era locul doi sau trei, fără să fiu subiectiv. Cred că anul viitor putem să luăm titlul, dacă păstrăm jucătorii cei mai buni, pentru că anul ăsta au plecat foarte mulţi jucători.

Nimeni nu spune că locul în clasament se dat şi arbitrilor. Anul ăsta obiectivul e calificarea în cupele europene. Dacă ne apropiem miercuri şi dacă vom avea arbitraje corecte, putem spera la locurile unu sau doi", a adăugat Andone la Tribuna 0.

În prezent, Dinamo ocupă locul şase în clasament, cu 26 de puncte după 17 etape, cu opt mai puţine decât Steaua.



sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii