Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Hanca, euforic după victoria cu Astra: "Cel mai bun meci de când joc fotbal"

[starttext]








Sergiu Hanca a declarat la finalul partidei câștigate de la Giurgiu că  a realizat cel mai bun meci din întreaga sa carieră.

Mijlocașul lui Dinamo a avut o nouă evoluție bună, reușind o "dublă" importantă, care a dus-o pe Dinamo în sferturile de finală ale Cupei Ligii. 

"E cel mai bun meci al meu de când joc fotbal. Am crezut până la final în şansa noastră, am dovedit determinare şi concentrare. Acum e petrecere în vestiar, aceste victorii ne dau un moral foarte bun, mai ales după perioada grea avută. 

Am spus-o de multe ori, o să joc unde mă va pune antrenorul, îmi voi face datoria din oricare poziție în care voi fi introdus", a spus Sergiu Hanca la TV Digi Sport. 

Dinamo s-a impus pe terenul Astrei în sferturile de finală ale Cupei Ligii, scor 5-2. 



sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii