Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fostele glorii ale lui Dinamo îi cheamă pe fani la "Unicul Derby": "Sunteți numărul 1!"

[starttext]








Dinamo joacă sâmbătă cu FC Voluntari, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, ora 20:30, dar toți suporterii se gândesc deja la marele meci cu Steaua, programat miercuri, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!


Într-o campanie pe rețele de socializare, ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan au realizat un video inedit, în care fostele glorii ale lui Dinamo îi cheamă pe fanii echipei din Ștefan cel Mare pe Arena Națională. Până acum, s-au vândut aproape 15.000 de bilete, iar atmosfera se anunță una extraordinară pe cel mai mare stadion al țării.

Florin Bratu, Florentin Petre, Marius Niculae, Ionel Dănciulescu sau Cornel Dinu sunt doar câteva dintre fostele glorii ale lui Dinamo care au participat la campania inițiată de fani.

Florin Bratu: "Câinii mei, vă aștept miercuri la Arena Națională, în număr cât mai mare! Ați demonstrat că sunteți numărul 1. Să demonstrăm că sunteți unici. Doar Dinamo București!"

Florentin Petre: "Câinilor, haideți miercuri la stadion să batem Steaua. Ați demonstrat întotdeauna că sunteți cei mai buni".

Marius Niculae: "O victorie cu Steaua salvează campionatul. E unicul derby! Să luptați până la epuizare și să vă dați viața pe teren. Cu siguranță, singura galerie de la acest meci este doar Dinamo București".

Ionel Dănciulescu: "Câinilor, mobilizarea! Mai sunt doar câteva zile până la ora meciului. Vă aștept să umpleți peluza și să demonstrați că sunteți numărul 1, ca de fiecare dată".

Cornel Dinu: "Cred că a venit momentul să câștigăm! Este nevoie ca în peluza cele mai frumoase galerii să fie toți câinii roșii".

În meciul tur, jucat în etapa a 5-a, Steaua și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 1-1. Rotariu a deschis scorul pentru roș-albi în minutul 11, De Amorim egalând în minutul 17.

În ultimele 5 dueluri directe, scorul a fost de fiecare dată egal. Dinamo, care s-a impus în fața Stelei în noiembrie 2015, scor 3-1, este neînvinsă în fața roș-albaștrilor din luna mai a anului trecut. Sub comanda lui Costel Gâlcă, Steaua a câștigat atunci cu 3-1, într-un meci marcat de numeroase incidente. La finalul sezonului, Steaua a ieșit campioană!

La Dinamo, antrenată de Flavius Stoican, jucau Marius Niculae, Marius Alexe sau Bărboianu, în timp ce Steaua se baza pe mai mulți jucători plecați între timp de la echipă, precum Arlauskis, Varela, Prepeliță, Chipciu sau Stanciu.


sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii