Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ioan Andone: "Va fi un meci special pentru mine cu CFR Cluj. Merităm un loc mai bun în clasament, dar trebuie să arătăm pe teren"

[starttext]



ioan andone



Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat că meciul cu CFR Cluj este unul special pentru el pentru că a pregătit formația ardeleană și a avut rezultate bune. 


"Va fi un sfârșit de an foarte greu, cu multe meciuri. 

Întâlnim CFR-ul într-o perioadă foarte bună. Cunosc clubul, dar au mai rămas puțini jucători care erau când am fost eu, doar Camora mai e. Nu mai e nici o echipă cum am întâlnit-o noi la începutul sezonului. 

CFR e a doua echipă a mea ca rezultate din cariera de antrenor. E un meci special pentru mine. 

CFR-ul joacă un fotbal bun, jocul lor se cam învârte în jurul lui Nascimento. Voi face ceva schimbări. Meciul de la Giurgiu a fost lung și greu, și pentru prospețime trebuie ceva schimbări. 

Eu cred că merităm un loc mai bun în clasament, dar asta trebuie să arătăm pe teren", a spus Ioan Andone.

Dinamo - CFR Cluj, luni, ora 20:30, în direct pe Dolce Sport!



sursa : www.dolce-sport.ro


[endtext]

Comentarii