Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo se impune în derby-ul cu Steaua după un duel superb!

[starttext]







Dinamo a câştigat fără mari emoţii derby-ul istoric cu Steaua de la handbal, scor 22-19. 

Handbaliştii dinamovişti au fost la conducerea partidei pe toată durata meciului, conducând cu 11-9 la pauză.

Elevii lui Eliodor Voica şi-au consolidat avantajul în repriza doua, reuşind să se impună în final cu 22-19 şi să se apropie la două puncte de liderul Dobrogea Sud. 


Dinamo a învins Steaua, scor 22-19 (11-9), în ultima etapă a turului Ligii Zimbrilor şi s-a apropiat, astfel, la un punct de lider.


Jucat într-o atmosferă superbă creată de cele două galerii, meciul din Sala Polivalentă a fost echilibrat în prima parte, dinamoviştii reuşind, apoi, să se desprindă treptat, în principal graţie lui Ionuţ Irimuş. Portarul "câinilor" a terminat meciul cu 11 intervenţii şi a scăpat neînvins la şase dintre cele şapte aruncări de la 7 metri ale adversarilor, primul gol al roş-albaştrilor din lovitură de pedeapsă venind abia în minutul 55.

În urma acestui rezultat, Dinamo strânge 29 de puncte şi ajunge la un punct în spatele liderului Dobrogea Sud, care a pierdut în această etapă, 24-28 cu CSM Bucureşti. De cealaltă parte, Steaua rămâne pe locul al şaptelea, cu 18 puncte.

Marele Derby al sportului românesc se joacă, miercuri, la handbal. De la ora 17:45, în Sala Polivalentă, Steaua şi Dinamo se înfruntă în primul derby din ultimii 10 ani în care Jandarmeria a permis accesul ambelor galerii.

Iar decizia autorităţilor nu pare cea mai inspirată. Cu 400 de dinamovişti şi peste 1.000 de suporteri ai Stelei, atmosfera a devenit tensionată cu puţin timp înaintea meciului. Cu 10 minute înaintea primului fluier al arbitrului, câteva zeci de suporteri au provocat un scandal în Sala Polivalentă, grupuri din cele două galerii încercând să ajungă unul la celălalt pentru a continua luptele începute pe stadioanele de fotbal.


Confruntarea dintre cele două părţi a escaladat rapid, iar jandarmii au fost nevoiţi să intervină cu gaze lacrimogene pentru a despărţi cele două tabere, în ciuda faptului că în zona sălii se aflau şi copii sau oameni în vârstă. Până la urmă, lucrurile s-au calmat, iar meciul a putut începe într-o atmosferă relativ liniştită.



sursa : www.gsp.ro
sursa text : www.prosport.ro

[endtext]

Comentarii