Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cutremur la Dinamo: Badea îi interzice lui Negoiţă să mai folosească sigla! Documentele oficiale


[starttext]














Scandalul de la Steaua s-a mutat și în curtea rivalilor de la Dinamo. Nicolae Badea, fostul președinte al Consiliului de Administrație, l-a notificat pe Ionuț Negoiță, actualul finanțator al ”câinilor”, asupra faptului că în termen de cinci zile trebuie să mai folosească sigla, printre altele, pentru a evita astfel o acționare în judecată.
Badea i-a transmis un document în scris lui Negoiță prin care i-a cerut acestuia să nu mai folosească marca Dinamo, să nu mai utilizeze nocturna de la Baza Săftica, precum și domeniul online, fcdinamo.ro.


”Instalația de iluminat nocturn din baza sportivă Săftica a fost înființată și figurează în evidența contabilă a subscrisei, iar orice utilizare necorespunzătoare a acestor bunuri va da dreptul subscrisei de a se întoarce împotriva dumneavoastră”, se arată într-un comunicat trimis către echipa de fotbal. 

După ce, în urmă cu o săptămână, Tribunalul Bucureşti a decis instituirea sechestrului asigurator asupra acţiunilor deţinute de Ionuţ Negoiţă la Dinamo, în baza unei datorii de două milioane de euro pe care omul de afaceri o are faţă de fostul acţionar Nicolae Badea, lucrurile par foarte amestecate. Iar în piaţă circulă informaţii că Badea ar vrea să-i ia clubul lui Negoiţă, iar toate aceste evenimente alimentează acest subiect.


sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii