Ultima Postare

Va străluci acest tânăr jucător la Dinamo - Ce părere ai despre el?

  sursa foto:GSP.ro Răzvan Pașcalău, un tânăr de 20 de ani și fost campion în Italia în competiția Primavera cu Lecce U19,  a împărtășit care sunt așteptările sale majore pentru acest sezon. Clujeanul, care în copilărie era fan al  echipei Dinamo, își arată entuziasmul specific vârstei. Dinamo își construiește propria generație de  jucători chiar în Liga 1, aducând tineri formați în academii din afara țării. Printre acești tineri cu  potențial, se regăsește și fundașul central Răzvan Pașcalău, transferat în această vară. Tânărul este atât talentat, cât și articulat. Originar din Cluj, Răzvan vorbește cu o energie debordantă  despre aspirațiile sale. Sinceritatea specifică vârstei îl face să se exprime autentic, fără să spună lucruri  doar de dragul conversației. Răzvan Pașcalău este un suporter al echipei Dinamo, dar și al U Cluj. La o acțiune de promovare organizată de club la Macron Store, clujeanul a povestit cum a devenit fan  Dinamo. Este o "moșt

Post Top Ad






Cutremur la Dinamo: Badea îi interzice lui Negoiţă să mai folosească sigla! Documentele oficiale


[starttext]














Scandalul de la Steaua s-a mutat și în curtea rivalilor de la Dinamo. Nicolae Badea, fostul președinte al Consiliului de Administrație, l-a notificat pe Ionuț Negoiță, actualul finanțator al ”câinilor”, asupra faptului că în termen de cinci zile trebuie să mai folosească sigla, printre altele, pentru a evita astfel o acționare în judecată.
Badea i-a transmis un document în scris lui Negoiță prin care i-a cerut acestuia să nu mai folosească marca Dinamo, să nu mai utilizeze nocturna de la Baza Săftica, precum și domeniul online, fcdinamo.ro.


”Instalația de iluminat nocturn din baza sportivă Săftica a fost înființată și figurează în evidența contabilă a subscrisei, iar orice utilizare necorespunzătoare a acestor bunuri va da dreptul subscrisei de a se întoarce împotriva dumneavoastră”, se arată într-un comunicat trimis către echipa de fotbal. 

După ce, în urmă cu o săptămână, Tribunalul Bucureşti a decis instituirea sechestrului asigurator asupra acţiunilor deţinute de Ionuţ Negoiţă la Dinamo, în baza unei datorii de două milioane de euro pe care omul de afaceri o are faţă de fostul acţionar Nicolae Badea, lucrurile par foarte amestecate. Iar în piaţă circulă informaţii că Badea ar vrea să-i ia clubul lui Negoiţă, iar toate aceste evenimente alimentează acest subiect.


sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii