Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Primul răspuns oferit de șefii lui Dinamo în războiul pentru însemne: "Domnul Badea încearcă să destabilizeze clubul"

[starttext]








Dinamo a răspuns oficial informațiilor apărute astăzi, conform cărora fostul președinte al clubului, Nicolae Badea, ar putea interzice echipei folosirea siglei și palmaresului (detalii AICI). 

Actuala conducere a lui Dinamo susține că totul este o încercare a fostului conducător dinamovist să destabilizeze clubul și că societatea actuală are dreptul de a utiliza însemnele clubului pe termen nelimitat.

Contactaţi de Gazetă, cei de la FC Dinamo 1948 au răspuns prin departamentul de comunicare al clubului cu următoarele precizări:

Este o evidentă încercare de a destabiliza clubul instrumentată de domnul Badea. FC Dinamo 1948 SA are, conform actului contitutiv, dreptul de folosinţa a însemnelor , culorile şi a siglei pe termen nelimitat, iar în ceea ce priveşte activitatea de comercializare a produselor cu însemnele clubului, domnul Badea nu deţine drepturi exclusive de folosire a mărcii, lucru ce poate fi verificat simplu OSIM. Situaţia site-ului fcdinamo.ro şi a instalaţiei de nocturnă de la Săftica e un amănunt care va fi reglementat.

Mai mult decât atât, oricine are dreptul de a redacta notificări, acest lucru neînsemnând că respectivele notificări sunt executorii înainte ca o instanţă competentă să pronunţe pe speţele invocate o hotărâre definitivă şi irevocabilă. Departamentul de comunicare al FC Dinamo



sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii