Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cinci absențe grele pentru Andone! Ce spune antrenorul despre meciul cu Astra

[starttext]







Ioan Andone a vorbit azi despre partida de joi din sferturile de finală ale Cupei Ligii. Meciul va fi în direct la Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

Antrenorul lui Dinamo s-a plâns din cauza problemelor de lot, însă chiar și așa e încrezător că echipa sa va scoate un rezultat bun.

"Îmi lipsesc 5 jucători. Mă bucură evoluțiile avute de ei la echipele naționale, dar, pentru noi, este greu fără cei cinci.

Am încredere în cei care au rămas, ne-am pregătit special, pentru că ne dorim foarte mult un trofeu. Urmează meciul cu Astra și dacă îl câștigăm jucăm în semifinalele Cupei Ligii.

Ne întâlnim cu ei la două săptămâni jumătate după meciul care ne-a lăsat urme adânci. Dar acum va fi alt meci. Se joacă o calificare și am încredere în cei care au rămas că ne vom califica.

Ei au aceeași echipă ca anul trecut, exceptându-i pe cei care au plecat la Steaua. Au echipă experimentată, cu valori individuale foarte mari. Va fi un meci încrâncenat", a spus Andone.

Steliano Filip, Dorin Rotariu, Adam Nemec, May Mahlangu și Jaime Penedo sunt fotbaliștii dinamoviști convocați la loturile naționale.




sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii