Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rivaldo va recomanda jucători la Dinamo! Parteneriatul anului între Mutu și fostul Balon de Aur

[starttext]






Adrian Mutu (37 de ani) este o persoană extrem de ocupată în ultima perioadă. În afara faptului că a obținut Licența B, cea care-i permite din acest moment să stea pe banca tehnică, fostul fotbalist se implică tot mai mult în noul său job, cel de manager general al lui Dinamo.


Fostul mare atacant, care conduce firma ”Delamore Sport Management”, cu sediul la Londra, a devenit mai nou partener de afaceri cu Rivaldo Ferreira, fostul mare jucător brazilian. ”Delamore” este o companie multinațională din industria alimentară și a băuturilor, specializată în băuturi energizante pentru sportivi și care colaborează cu branduri importante din lume. Din moment ce activitatea companiei este puternic legată de fotbal, s-a creat Delamore Sport Management. Misiunea DS este aceea de a oferi consultanță, pe baza experienței acumulate, pentru cluburi de top și jucători din întreaga lume.

Recent, firma reprezentată de Mutu a semnat un parteneriat strategic cu societatea ”Love Football Scouting”, acolo unde Rivaldo este cea mai importantă ”figură”. Practic, Mutu și Rivaldo vor contribui împreună la dezvoltarea unui nou proiect, mai ales că și brazilianul a fost ales în comitetul director al Delamore Sport.

Dincolo de faptul că societatea reprezentată de Rivaldo se ocupă și cu scoutingul, deci poate reprezenta o altă sursă pentru aducerea unor jucători buni la Dinamo, ”Delamore Sport” va oferi tot sprijinul necesar pentru ca ”LFScounting” să devină un reper mondial în acest sector.

”Lfscounting” va fi un partener tehnologic pentru ”Delamore Sport”, cele două urmând a forma o agenție de sport internațional, de consultanță strategică și financiară, formând totodată și centre de recuperare medicală.

Proiectul implică organizarea a trei evenimente pe an, unul în Italia, unul în Asia și unul în USA și va consta într-un ”atelier despre fotbal”, un turneu de freestyle dar și o ceremonie intitulată ”Oscarul Fotbalului”.

sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii