Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dorin Rotariu l-a taxat pe Ioan Andone pentru faptul că nu i-a acordat mai multe șanse de a juca.

[starttext]








Dorin Rotariu l-a taxat pe Ioan Andone pentru faptul că nu i-a acordat mai multe șanse de a juca. Atacantul a punctat un gol important cu capul azi, gol care a adus victoria lui Dinamo cu Voluntari, 2-1. 

"Mă bucur că am marcat, aveam nevoie de un gol, mai ales că nu am avut prea multe șanse să joc până acum.

Sper să joc cât mai mult. Acum trebuie să ne gândim la meciul cu Steaua. Ne dorim să facem un meci mai bun.

E important că am câștigat azi, indiferent că jocul nu a mers foarte bine. Avem moral. Aveam nevoie de puncte așa că succesul ăsta vine perfect", a zis Rotariu la TV Dolce. 

Dorin Rotariu nu s-a bucurat excesiv după golul marcat în poarta ilfovenilor. 

CE A ZIS STELIANO FILIP

"Ne bucurăm de cele 3 puncte. Îmi pare rău pentru Maxi că s-a accidentat. Mă bucur că am intrat bine. Și la pauză domnul Andone ne-a motivat. Ne-a zis că putem câștiga. 

Acum gândul ne e la meciul cu Steaua. E cel mai important meci pentru suflarea dinamovistă. Sunt convins că suporterii vor fi din nou la cel mai înalt nivel", a zis Steliano Filip. 




sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii