Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Italienii îl laudă pe Rotariu, considerat noul Mutu! ”E lider”.

[starttext]







Dorin Rotariu și Valentin Lazăr sunt cei mai apreciaţi jucători ai lui Dinamo, iar acest lucru a fost observat și de presa internațională. În cazul primului, italienii de la calciotalentissimo.com au avut numai cuvinte de laudă, anunțând că un număr de mari cluburi se află pe urmele lui.


”Este polivalent și determinant. Acestea sunt principalele calități. La 21 de ani, are deja 3 sezoane la Dinamo, ajungând liderul echipei, iar abilitatea de a dribla și munca uriașă depusă la între linia mediană și atac l-au transformat într-un jucător indispensabil. A ajuns deja la 134 de meciuri, 28 de goluri și 22 de pase decisive pentru Dinamo”, notează jurnaliștii italieni.

Principala lui slăbiune este văzută ca fiind echipa, construită din veterani, care opresc talentele din dezvoltare, aceștia neavând șansa să joace la adevărata valoare. Rotariu este comparat ca stil de joc cu Adi Mutu, iar publicația anunță și cluburile care îl monitorizează.


Astfel, după ce ar fi fost dorit de David Moyes la Manchester United, Rotariu este urmărit atent de Juventus, Milan și Galatasaray. Dinamo dorește să îl vândă cu o sumă care să se apropie de 6 milioane de euro, ceea ce ar însemna un record pentru club.

"Când eram copil, la Timişoara, am fost copil de mingi la meciul în care el a venit cu Juventus să joace contra lui Poli. A fost o bucurie imensă să îl văd jucând. Numărul de goluri marcate în Italia demonstrează valoarea lui Mutu. E important şi că el are în CV Dinamo", a declarat fotbalistul în vârstă de 21 de ani, cu o lună în urmă, recunoscând că Mutu a fost idolul lui.

Dorin Rotariu are deja cinci goluri în 15 meciuri, în actualul campionat, pentru Dinamo, unde a ajuns în 2012, de la Poli Timişoara.

Mijlocaşul a debutat în naţionala României în partida "tricolorilor" din Armenia, câştigată cu 5-0 de echipa lui Christoph Daum pe 8 octombrie.



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii