Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fanii lui Dinamo au luat foc! Andone și-a adus "postaci" în tribune!

[starttext]







Ultrașii îl contestă atât de vehement pe Andone pentru că acesta ar fi apelat la oameni care să facă ordine în tribune.

Fost idol al galeriei dinamoviste, și ca jucător, și ca antrenor, Ioan Andone a ajuns unul dintre cei mai contestaţi oameni care au trecut prin Ştefan cel Mare în ultimii ani.

Protestele fanilor au crescut în intensitate odată cu trecerea timpului şi au ajuns în punctul culminant luni seara, după înfrângerea de acasă cu CFR, 0-2.

Pe lângă scandările legate de demisie din timpul jocului, un grup destul de mare de suporteri l-a aşteptat pe Ando la vestiare, pornind un adevărat tir de înjurături şi proteste la adresa tehnicianului de 56 de ani.

De unde pleacă ura față de glorie a clubului? Conform surselor Gazetei, ultrașii au fost foarte deranjaţi că "Fălcosul" ar fi adus la stadion bodyguarzi îmbrăcaţi în civil, care să facă ordine.

Aceştia s-ar fi postat la tribuna 0, acolo unde fanii sunt cei mai vehemenţi la adresa antrenorului şi de unde au pornit pentru prima oară criticile.

Oamenii lui Andone au fost luaţi la ochi după ce l-au încurajat exagerat pe antrenor şi chiar s-au certat agresiv cu spectatorii care îl contestau pe acesta.

CRITICAT ȘI DE DANCIU

Chemat la ordine de către fanii "câinilor", după înfrângerea cu CFR, Ionel Dănciulescu a fost surprins de reporterii GSP.ro criticând tactica lui Andone: "Aveţi dreptate, s-a greşit tactica, asta e!".

Contactat de GSP.ro, Danciu a explicat: "Eu nu-mi permit să zic de antrenori că au greșit tactica. M-am referit la chestia că dacă am pierdut, e normal să fi fost ceva greșit undeva, dar n-am zis că Ando a greșit tactica. Probabil că în aglomerația aia nu s-a înțeles prea bine".



sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii