Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Câștigul lui Dinamo, după eliminarea Astrei. ”A marcat, a scos penalty, eliminare, a făcut ce a vrut cu ei!”

[starttext]







Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a eliminat-o pe Astra, scor 5-2 după prelungiri. Deși a fost rezervă la Giurgiu, Daniel Popa (22 de ani) a intrat pe teren în minutul 75, dar a profitat din plin de șansa pe care a avut-o.


Tânărul atacant a marcat un gol extrem de important, în chiar primul minut al celor două reprize de prelungiri, a scos o lovitură de la 11 metri, în minutul 101, după ce a fost faultat de Fabricio, a provocat și eliminarea fundașului campioanei (Fabricio avea deja un galben tot după un fault asupra lui Popa în minutul 82) și și-a trecut în cont și o mare ratare cu un minut mai devreme înainte de faza penalty-ului. Victima s-a numit tot Fabricio, driblat ca în curtea școlii, dar Popa n-a avut șansă pentru că Gavrilaș s-a opus golului.

”Mă bucur că cei tineri au intrat foarte bine. Dudea a jucat excelent, Popa a făcut ce a vrut cu apărarea Astrei. A înscris, a scos un penalty, a provocat o eliminare, a și ratat, dar aceste ratări îi sunt iertate datorită prestației pe care a avut-o”, a spus Ionel Dănciulescu, prezent fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”, de vineri seara.


Directorul sportiv al roș-albilor a lăudat și jocul în ansamblu al echipei, dar l-a elogiat și pe Ioan Andone.

”Finalul de meci a fost extraordinar, mai ales după ce am rămas în 10. Schimbările au fost inspirate, jucătorii au dat dovadă de caracter și au evoluat așa cum ne dorim să o facă mereu. 

La eliminarea lui Lazăr ne-am speriat un pic, Nea Ando a schimbat sistemul într-un 4-4-1, dar, până la urmă a ieșit bine”, a mai spus oficialul ”câinilor”.

Dinamo va lupta acum cu Steaua pentru finala Cupei Ligii. Penultimul act al acestei competiții care este ÎN DIRECT la Digi Sport se va disputa în două manșe 21-22 decembrie 2016 și 1-2 martie 2017.



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii