Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mutu nu se fereşte de cuvinte: ”Dinamo se află în mediocritate! Vindem jucătorii care nu ne pot ajuta”

[starttext]






Roș-albii au suferit al cincilea eșec din actualul sezon și se mențin deocamdată la granița dintre play-off și play-out. Conducătorii ”câinilor” nu mai par să aibă răbdare cu astfel de evoluții, astfel că jucătorii și staff-ul tehnic au fost aspru criticați.


Adrian Mutu, managerul general al dinamoviștilor, a vorbit, la ”Pro Sport Live”, despre mediocritate la nivelul echipei, s-a declarat dezamăgit de atitudinea jucătorilor și a spus că la iarnă lotul va fi remaniat.

”Sunt dezamăgit de atitudinea băieţilor şi de faptul că nu şi-au dat seama cât de important a fost meciul cu CFR. Am avut încredere, dar băieţii nu s-au ridicat la nivelul jocului şi asta ne-a costat. Am ratat o şansă de a face un pas important, de a nu mai sta între play-off şi play-out.

Dinamo, la nivelul echipei, se află într-o mediocritate. Băieţii nu reuşesc să schimbe ritmul şi să aducă la Dinamo acele satisfacţii de care suporterii au nevoie. Eu am încercat să pun presiune, să-i oblig să dea mai mult, să respecte tricoul alb-roşu şi clubul care e plin de titluri, dar acum e mediocru la nivelul jocului”, a spus Mutu.


Oficialul roș-albilor a mai spus că jucătorii care nu pot ajuta Dinamo vor fi vânduți.

”Trebuie să ne dăm seama că nu ne permitem alte rezultate ca şi cel de duminică seară. Îi evaluăm pe jucători şi probabil că în decembrie vom face anumite schimbări.

Îi vom vinde pe cei care credem că nu pot să ajute echipa pe viitor. Sper să prindem un loc de play-off şi la vară să mai aducem 2-3 jucători pe lângă cei de acum. Ştiu câţiva jucători pe care aş dori să-i iau la echipă. Nu sunt foarte mulţi, doar 2-3, nu vreau să aduc foarte mulţi jucători, ca înainte, când s-au făcut 12-13 transferuri”, a mai spus ”Briliantul”.

Chestionat asupra bugetului de transferuri, Mutu a replicat surprinzător:

”Deocamdată nu am ajuns să-i cer bani domnului Negoiţă, voi afla peste o lună dacă am bani sau nu.”




sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii