Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone: "Am jucat excepţional în prelungiri, mai puteam da două". Misterul nebuniei din vestiar, dezvăluit

[starttext]






Dinamo s-a calificat, joi, în penultimul act al Cupei Ligii, după ce a trecut de Astra, scor 5-2 după prelungiri (2-2 în timp regulamentar), în sferturile de finală ale competiţiei.


La finalul meciului, Ioan Andone, un antrenor pe care s-a pus o presiune fantastică în ultima perioadă, a analizat la cald partida.

"Un meci spectaculos, frumos pentru telespectatori şi suporteri. Am început destul de ezitant şi din păcate nu am ştiut să gestionăm avantajul. Ne-a fost puţin teamă în inferioritate, dar în prelungiri am jucat excepţional. Cred că puteam să mai marcăm cel puţin de două ori. Urmează derby-ul cu Steaua, în semifinale, şi cred că altfel vom fi motivaţi jucătorii la acest duel. Cred foarte mult că putem câştiga acest trofeu", a spus cel poreclit "Fălcosul" la microfonul Digi Sport.

La finalul partidei, din vestiarul lui Dinamo răsunau cântece fredonate de jucători ca după o mare izbândă. Andone a făcut lumină şi în acest caz: după foarte mult timp, fotbaliştii au avut promisă o primă.

"Jucătorii erau foarte bucuroşi pentru că domnul Negoiţă le promisese o primă. Acum i-a anunţat şi cât e prima şi de aceea e sărbătoare", a mai spus tehnicianul din Ştefan cel Mare, pentru ca apoi să îi felicite pe jucătorii noi sau mai puţin folosiţi pentru randamentul dat: "Sunt foarte mulţumit de jucătorii care au intrat pe parcurs. Mi-a plăcut şi Cecarelli, care nu jucase nici măcar într-un amical. E un fotbalist cu experienţă, puternic la duelurile aeriene".

Întrebat despre drama lui Prodan, care aseară s-a stins din viaţă în urma unui infarct, Andone a avut un discurs emoţionant: "O veste extrem de dureroasă. E o tragedie pentru fotbalul românesc. Condoleanţe familiei şi copiilor. E o pieredere mare pentru noi toţi".

Steaua - Dinamo, una dintre semifinalele Cupei Ligii, se joacă în dublă manşă (22 decembrie şi 1 martie) în direct pe Digi Sport.



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii