Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo, negocieri cu o vedetă a lui AC Milan » Negoiță și-a dat acceptul

[starttext]







Adrian Mutu, managerul lui Dinamo, a vrut să dea lovitura pe piața transferurilor și a negociat aducerea francezului Philippe Mexes.

Mutu și Mexes au stat la masa negocierilor, după ce întâlnirea lor a fost intermediată de niște prieteni comuni.

Jucătorul de 34 de ani este liber de contract după ce s-a despărțit în vară de AC Milan. Ionuț Negoiță își dăduse acordul să se negocieze cu fundașul central, dar Mexes a cerut timp de gândire, după care a spus că vrea să aștepte iarna, poate reușește să prindă un transfer la o echipă din Occident.

Mutu păstrează legătura cu francezul, care s-a angajat să mai recomande diverși jucători tineri care ar putea fi atractivi pentru Dinamo.

500.000 €
este cota lui Mexes, potrivit transfermarkt.de

De-a lungul carierei, francezul a mai jucat la Auxerre, AS Roma și AC Milan. De când a venit la Dinamo, Mutu s-a interesat de mai mulți jucători trecuți prin Serie A. Managerul a negociat pentru Matusalem și Ruben Olivera, transferuri care nu s-au realizat, dar l-a adus pe Cecarelli.



sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii