Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone: "Pe mine nu mă poate schimba Mutu. Poate îl schimb eu pe el. Șeful meu e domnul Negoiță, să fie clar"

[starttext]




ioan andone


"Hai să o lăsăm pe asta cu Mutu a vrut să mă schimbe. Poate îl schimb eu pe el, ce-s astea? Astea nu mă interesează. Nu mă schimbă el pe mine. Sunt prea bătrân în fotbalul ăsta, dacă vreau plec eu sau pleacă el, dar între mine și el, el e un copil care are multe de învățat. Șeful meu e domnul Negoiță, sa fie clar", a spus Ioan Andone pentru Dolce Sport. 

Mutu s-a plâns până acum în mai multe rânduri de echipă. A și adus un jucător. Pe italianul Cecarelli, care a debutat pentru Dinamo în Cupa Ligii, cu Astra.

"El are niste lucruri de facut la club pe care le stie foarte bine, sa caute jucatori, sa discute prin strainatate, sa aduca sponsori. Si nu vrea Mutu sa ma schimbe pe mine ca nu ma poate schimba Mutu pe mine, pe mine ma poate schimba un singur om, Ionut Negoita, daca vrea el si nu cred ca vrea", a mai spus Andone. 



sursa : www.dolce-sport.ro

[endtext]

Comentarii