Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Un antrenor din Liga 1 o vede pe Dinamo favorită în derby: "Este peste Steaua"

[starttext]





Deși Steaua este lider în campionat, antrenorul lui CSU Craiova, Gheorghe Mulțescu, crede că Dinamo e favorită în derby-ul de săptămâna viitoare. 

”Eu cred că acum e Dinamo favorită și asta nu pentru că am eu un trecut dinamovist. Steaua nu a arătat un joc prea solid în campionat. Ultima impresie bună a fost doar repriza a doua din Europa League, cu Osmanlispor. În stilul românesc, când nu mai ai ce pierde și te aduni, joci la sacrificiu, dai tot ce poți și, cu două execuții la indigo ale lui Boldrin, s-a câștigat.

Cei de la Dinamo sunt peste Steaua, deși nici ei nu au arătat o constanță în rezultate. Și aseară au câștigat cu șansă, dar parcă au mai multă coerență”, a declarat la TV Digi Sport. 

Dinamo- Steaua se va juca miercurea viitoare, de la ora 20:30, în direct la Digi, Dolce și live-TEXT pe GSP.ro



sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii