Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Mutu: "E meritul lui Andone, asta vreau de la el!". Imagini cu bucuria dinamoviştilor, în vestiar

[starttext]







Dinamo a învins-o pe Steaua cu scorul de 3-1 (2-1) în meciul programat miercuri pe "Arena Naţională" din Bucureşti, în etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.


Gazdele s-au impus pe merit, deşi au fost mai slabe ca Steaua în primele 30 de minute. Crisparea după golul primit încă din start s-a transformat în dăruire şi ambiţie, în condiţiile în care roş-albaştrii nu au jucat nimic, astfel că scorul de pe tabelă reflectă fidel realitatea.

La final, Adrian Mutu, unul dintre contestatarii lui Andone în trecutul recent, a ţinut să sublinieze importanţa muncii "Fălcosului".

"Este meritul lui Andone, a reuşit de ceva timp să îi facă pe băieţi să se concentreze la maximum. Suntem în aceeaşi echipă, asta îmi doresc de la dânsul: să obţinem victorii, să reuşim să ne adunăm în momentele grele. Acum campionatul e relansat, suntem la 5 puncte de Steaua. Băieţii trebuie să se bucure în seara asta pentru victorie, dar de mâine să îşi canalizeze energiile pentru următorul meci", a spus "Briliantul", la microfonul Digi Sport.

A fost primul "etern derby" al lui Mutu din postura de manager general la Dinamo. Cum nici în campionat, pe vremea când era jucător, nu a pierdut contra marii rivale, fostul internaţional şi-a permis să glumească. "De când sunt la Dinamo n-am pierdut niciun derby", a fost replica spontană a fostului decar.

Dinamo a făcut o nouă coregrafie de excepţie, iar Mutu e fericit că echipa a putut în sfârşit să se ridice la nivelul celor din tribune.

"Vreau să îi felicit pe băieţi pentru coregrafia extraordinară. Mă bucur că ne-am ridicat pe teren aproape de nivelul galeriei", a conchis Mutu.

De menţionat că imediat după meci, Mutu a postat pe pagina personală de Facebook imagini din vestiarul "câinilor", unde a fost o adevărată sărbătoare.



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii