Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Ceccarelli i-a cerut scuze lui Deac! Andone: ”A crezut că simulează”

[starttext]








Luca Ceccarelli a fost în premieră titular pentru Dinamo în Liga 1 în partida cu Voluntari, câştigată de echipa sa cu scorul de 2-1. Italianul i-a provocat o accidentare gravă la genunchi lui Gabriel Deac în minutul 83 al partidei şi i-a reproşat pe moment că simulează.


Fotbalistul în vârstă de 21 de ani, Gabriel Deac, ar putea lipsi mult timp de pe gazon, după intrarea lui fundașului ”câinilor”, care i-a căzut pe genunchi și i-a forțat serios articulația. La prima vedere, jucătorul celor de la Voluntari a suferit o entorsă la genunchiul drept, cu o posibilă afecțiune a ligamentelor, dar numai testele medicale din zilele următoare vor putea stabili un diagnostic clar.

Italianul lui Dinamo nu și-a dat seama de gravitatea loviturii suferite de adversar și încerca să transmită prin semne că Deac a simulat. După meci, primul transfer al lui Adrian Mutu la alb-roşii i-a mărturisit lui Ioan Andone că regretă intrarea la Deac, dar şi modul în care a reacţionat atunci când fotbalistul ilfovenilor era la pământ.



”Am vorbit astăzi cu Ceccarelli şi mi-a spus că nu şi-a dat seama că l-a accidentat. A crezut că simulează după faultul în atac. Îi pare foarte rău pentru gestul făcut”, a delcarat Andone pentru Digi Sport.

Aceasta este cea de a doua accidentare gravă a tănărului fotbalist. Pe vremea când era junior la Viitorul Constanţa, Gabriel Deac a mai avut o astfel de accidentare gravă.




sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii