Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone, critici la adresa unui fotbalist care a plecat: "Trebuia să se bată pentru locul de titular" » Ce spune despre Patrick Petre şi doi dintre fotbaliştii de perspectivă de la Dinamo

[starttext]






Invitat la Tribuna 0, emisiunea moderată de Ovidiu Ioaniţoaia la Europa FM, Ioan Andone a vorbit despre plecarea lui Andrei Marc de la Dinamo, dar şi despre şansele unor tineri de a se impune la prima echipă a "câinilor".

Despre Marc: "Nu l-am dat deoparte. Am avut patru fundaşi centrali în pregătire: Mevlja, Nedelcearu, Popescu, de la Dunărea Galaţi, şi pe Marc. În meciurle de pregătire le-am dat şanse egale. Mai bine a funcţionat cuplul Nedelcearu cu Mevlja. Jucătorii spun că «dacă nu joc titular, mai bine plec». Dacă stătea să se bată, probabil juca acum".

Despre Patrick Petre: "El poate juca în poziţia pe care joacă, Rotariu, Hanca şi Vali Lazăr. Unde să joace? E tânăr, dar e greu să joace la Dinamo un tânăr, cu presiunea de la echipă. Eu ţin foarte mult la Patrick, dar e foarte greu pentru el".

Despre Moldoveanu şi Târcoveanu: "Moldoveanu se antrenează bine, a început să se antreneze la echipa a doua. Sper ca după pregătirea de iarnă să revină la forma de dinainte de accindetare. Sper să îşi revină, să îl iau cu noi în pregătirea de iarnă. Târcoveanu joacă foarte bine la echipa a doua, e un jucător foarte bun, de mare viitor".


sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii