Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vali Lazăr poate fi următorul dinamovist la naţională: "Cred că o să fie convocat"

[starttext]







Rezultatele dezamăgitoare ale naţionalei României au redeschis discuţiile privind selecţia făcută de Christoph Daum. Tehnicianul german a fost criticat pentru absenţa din lot a lui Gabi Tamaş, dar directorul general al lui Dinamo, Adrian Mutu, crede că şi Vali Lazăr ar putea fi o soluţie în viitor.

Lazăr are un sezon foarte bun, fiind cel mai bun marcator al formaţiei din Ştefan cel Mare în actuala ediţie a Ligii 1, cu 7 goluri. Doar Azdren Llullaku şi Cristi Bud au înscris mai mult - 12, respectiv 8 goluri -, în timp ce Istvan Fulop a punctat tot de şapte ori. Mutu e convins că dacă jucătorul de 27 de ani va continua să aibă prestaţii solide, Daum nu îl va mai putea ignora.

"L-am întrebat de ce nu-l ia pe Lazăr la națională. Lazăr este al doilea golgheter al României și cred că o să fie convocat. A vrut să-l convoace, dar s-a gândit să-l mai lase puțin", a dezvăluit Mutu, la emisiunea "Digi Sport Matinal".

Vali Lazăr nu are nicio selecţie la echipa naţională. Mijlocaşul a evoluat o singură dată pentru România, într-o partidă a unei reprezentative divizionare cu Moldova, în februarie 2015.

Pentru meciurile cu Polonia şi Rusia, Dinamo a avut doi jucători convocaţi, Steliano Filip şi Dorin Rotariu. Doar ultimul a fost folosit, în amicalul de la Grozny, în timp ce fundaşul stânga a devenit indisponibil din cauza unei accidentări. 

Golgheterul all-time al "tricolorilor", la egalitate cu Gică Hagi, crede că selecţionerul ar fi trebuit să profite de forma bună a lui Tamaş şi să-l folosească împotriva Poloniei. Un discurs valabil şi pentru Claudiu Keşeru, care traversează o perioadă excelentă la Ludogorets Razgrad.

"Daum știe că Tamaș este într-o formă foarte bună și mi-a spus că se gândește pentru viitor. I-am spus să profite de forma jucătorului, să-l ia acum pe Tamaș și să nu-l mai ia peste 2 luni, e în vână și poate să te ajute. I-am spus să profite de moment, să-l ia pe Lazăr, pe Tamaș, să-l bage pe Keșeru", a precizat oficialul dinamovist.



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii