Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mutu le-a vorbit englezilor despre noua sa experienţă la Dinamo!

[starttext]







Adrian Mutu a vorbit în presa engleză despre noua carieră pe care vrea să o urmeze după retragerea din activitatea sportivă. Mutu a oferit un interviu în presa engleză în care a declarat că şi-ar dori să devină un manager de club după modelul din Premier League.


"Mă simt extraordinar să fiu la Dinamo, dar e o mare responsabilitate, pentru că trebuie să am grijă de prima echipă, de a doua şi de academie. Învăţ, îmi place această provocare şi sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor. A apărut această oportunitate, am zis să o accept. Pentru licenţa de antrenor trebuie să mai aştept, vreau licenţa PRO. Ce învăţ acum mă va ajuta şi în munca de antrenor. În Anglia, antrenorilor li se spune manageri. Ca să fii un manager bun, trebuie să-i cunoşti şi pe jucători, dar trebuie să ştii şi clubul. Îmi doresc să-i învăţ pe tineri să fie profesionişti, să ia din experienţele mele negative tot ce se poate bun şi să nu le repete! Asta îmi doresc, să nu repete nimeni greşelile pe care le-am făcut eu", a declarat Mutu pentru TalkSport.

Mutu nu a putut evita "momentul Chelsea". Românul a tras învăţăminte după acea experienţă şi îi sfătuieşte pe tinerii jucători să nu repete greşelile sale.

"Nu am niciun regret că am semnat cu Chelsea. Singurul regret e că nu am fost suficient de matur, aş fi avut o altă carieră dacă nu aş fi făcut ce am făcut. Dar nu am ce să mai fac acum. Sper că alţii să nu facă ce am făcut eu. Când eşti jos, important e să te ridici şi să fii puternic. Prandelli m-a învăţat multe în viaţă, să fiu un jucător mai bun şi să fiu şi un om mai bun. Cesare e un om foarte bun şi mă aştept să facă lucruri foarte bune la Valencia", a mai încheiat "Briliantul".



sursa : www.prosport.ro

[endtext]

Comentarii