Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Coregrafie epocală pregătită de PCH la Derby! Ce vor să le facă steliștilor: "Lucrăm de o lună la asta"

[starttext]







Dinamo întâlnește pe fcsb-ul în Derby de România în această seară, de la ora 20:30, meci transmis de Digisport, Dolcesport, Look , iar galeria "câinilor" pregătește un spectacol de zile mari.



Informații de ultimă oră: GSP.RO a mai aflat că fanii pregătesc această coregrafie pentru Derby de România de aproximativ o lună!



Stirea inițială

Dacă în anii trecuți Dinamo a impresionat cu afișele 3D, de această dată va fi ceva diferit, nemaiîntâlnit pe stadioanele din România.

"Coregrafia e mai mult decât 3D. Va fi ceva inovator, ceva ce nu a existat până acum pe stadioanele din România. Va fi magie.", spun  surse din jurul clubului.

Fanii lui Dinamo au cumpărat deja 22.000 de bilete, iar oficialii așteaptă cel puțin 25.000 de "câini" în tribune. Steaua va beneficia de suportul a 800 de fani.

Și Peluza Cătălin Hîldan a avut un mesaj pentru fani pe pagina de facebook:

"Pentru a reusi COREGRAFIA, va rugam sa respectati urmatoarele:
- veniti din timp la stadion. PCH-ul trebuie sa fie plin cu o ora inainte de inceperea meciului!
- respectati inelul de pe bilet! Nu va inghesuiti toti pe primul inel! Pentru a iesi perfect COREGRAFIA trebuie sa ocupam uniform Peluza.
- alegeti-va un loc in PCH si nu il mai schimbati!
- fiti atenti la seful de Peluza care va coordona COREGRAFIA si va da tonul!
- incurajati echipa indiferent de scor!
- pentru a onora Ziua Nationala, steagurile tricolore sunt obligatorii!
Va multumim!
DOAR DINAMO BUCURESTI!"

sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii