Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Adi Mutu de abia mai face față la 15 minute pe teren: ”E mai rău ca mine”

[starttext]







Recent, Adrian Mutu a postat o fotografie pe un site de socializare în care apare într-un duel cu tehnicianul lui Dinamo, Cosmin Contra. Azi, în cadrul unei conferințe de presă, ”Guriță” a vorbit despre cum erau duelurile din tinerețe și cele de acum.


Bun prieten cu Adrian Mutu încă de pe vremea în care erau colegi de cameră la echipa națională, Cosmin Contra și Adrian Mutu fac cuplu acum la Dinamo. Dacă ”Briliantul” ocupă funcția de director general, Contra ia loc pe banca tehnică. Cei doi se întâlnesc câteodată și pe teren, acolo unde intră din lipsă de efectiv sau doar pentru a se menține în formă. ”Nu mai avem vîna aia pe care o aveam câțiva ani, nu pot duce un duel fizic. Sunt momente în care mai intrăm din lipsă de efectiv pe teren”, a spus antrenorul ”câinilor”.



Tehnicianul râs apoi de bunul său prieten, Adrian Mutu, care cu greu duce și cele 15 minute petrecute pe teren. ”Intrăm pe teren dar 10-15 minute, nu putem să ducem mai mult. Nici eu și nici Adi, el e mai rău ca mine”, a glumit tehnicianul ”câinilor” ajuns la 41 de ani.

Adrian Mutu a scris în cursul zilei de luni că ”anii au trecut, dar ambitia noastră de a câștiga nu s-a schimbat! La națională, antrenorul ne punea în aceeași echipă pe amândoi să nu ne certam între noi pentru că asta se întâmpla când jucam unul împotriva celuilalt... și mai eram și colegi de camera”. Adrian Mutu (38 de ani) a jucat ultima dată în sezonul 2015-2016 la Târgu Mureș. 





sursa : www.digisport.ro



[endtext]

Comentarii